Nem véletlenül jelölték az év enteriőrdíjára ezt az ausztrál házat

Avagy ilyen pompás, mikor egy építész saját magának rendez be.

John Wardle, a John Wardle Architects alapítója gondolta újra saját, kétemeletes melbourne-i házát. A rezidenciában feleségével él huszonöt éve, a legfeltűnőbb darabjai pedig japán kerámiák, amelyektől egyfajta spiritualitás is költözött a gyönyörűséges otthonba. Nem is véletlen, hogy a Dezeen építészeti portál a 2020-as House Interior of the Year díjra jelölte a házat.

A házban eredetileg három gyerekkel lakott a pár; miután kirepültek a fiókák, a szülők úgy döntöttek, hogy előveszik a műtárgy-gyűjteményt, és az enteriőrök központi elemévé teszik. És milyen jó ötlet volt, mindegyik kerámia, műtárgy és szobor egyedülállóan és együttállóan is gyönyörű. A ház többi részletéről (például a megnyugtató és mégis nagyon vagány fürdőről) nem is beszélve.

Egyszerű és nagyszerű!

Ez is érdekelhet:

A japandi mintapéldája ez a kifinomult lakás

Pasztellszínek harmóniájában forr össze kelet és észak tervezésének legjava egy tetőtéri lakásban.

(Fotók: Trevor Mein és Sharyn Cairns) 

japán | enteriőr | kerámia | ház | dizájn

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom