Új, minden eddiginél látványosabb videó készült a világ legnagyobb építkezéséről

A Szaúd-Arábiában épülő jövőváros, a NEOM egy friss videóban mutatja meg, hogyan halad a The Line kivitelezése. 

A Roadsteren rendszeresen beszámolunk a NEOM ambiciózus terveiről és a The Line építési munkáltairól, a projekt előrehaladásáról is. Nagyon úgy tűnik, hogy az eddig futurisztikusnak tűnt tervek ténylegesen megvalósulnak. Egy friss videó ugyanis arra enged következtetni: gőzerővel zajlanak a munkák, hogy a beruházás első szakasza 2030-ra befejeződhessen.

A The Line mérete több lesz, mint monumentális. A kivitelezők szerint a világ legnagyszabásúbb építkezése zajlik jelenleg Szaúd-Arábiában, ahol hetente többmillió köbméter földet és vizet mozgatnak meg. Az elkészült jövőváros zéró kibocsátású lesz, a tervek szerint páratlan életminőséget fog nyújtani az ott élőknek, és

egyensúlyt teremt majd a természetvédelem, a fenntarthatóság a gazdasági jólét között.

(Forrás: Designboom, fotók: NEOM)

video | NEOM | The Line | építkezés | szaud-arábia

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom