New York rangos művészeti seregszemléjét tekinthetjük meg a hétvégén

A negyedik événél tart a Brooklyn Art Book Fare, de az élet úgy alakította, hogy ha fizikailag nem is valósul meg, a weben mégis megtartják a művészeti seregszemlét. Független kiadók, alkotók mutatják be aktuális munkáikat, ami nekünk annyiban lehet izgalmas, hogy képbe kerülhetünk a világ legszínesebb városának underground közegével. 

Úgy fest, 2020 nem az az év, amikor hanglemezeket vásárolunk Williamsburg egyik kedves boltjában, vagy magazinokat olvasunk Greenpoint szimpatikus kávézójában. New York városa sajnos még küzd a koronavírussal, de a sosem alvó metropolisz egyik legizgalmasabb kerületének kreatívjai még így sem tudnak leállni. Szerencsére.

Negyvenöt kiállító több mint négyszáz munkáját nézhetjük át, és vásárlásra is lehetőségünk nyílik ezen a hétvégén. Kollázsok, egy-egy tematikára felhúzott igényes kiadványok, fantasztikus printek, párjukat ritkító képregények között szörfözhetünk. Vagy akár magukkal az alkotókkal is beszélgethetünk, Zoomon keresztül. Szuper lehetőség ez mindenkinek, aki fogékony a kortárs művészetekre és nyitott a modern platformokra.

Ez is érdekelhet:

Száznyolcvanhat New Yorker-címlapot alkotott, mégis alig ismerjük a nevét

Amerika legjobb grafikusai közt tartották számon a budapesti dizájnert, aki repülőgépekbe és autókba tervezett textileket, és megalkotta az első modern gyerekszobát.

(Fotók: Unsplash, BABF)

könyvvásár | program | publikáció | művészei | művészet

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom