Nézegess díjnyertes fotókat a sarki fény idei legszebb felbukkanásairól!

Minden évben megrendezik a fotósok körében igen népszerű Northern Lights of the Year versenyt, amelyre idén is elképesztő fényképekkel neveztek. Az izlandi partoktól Grönland robosztus jéghegyéig, páratlan természeti környezetben sikerült elkészíteni a díjnyertes alkotásokat.

Ha látványos természeti jelenségről van szó, a sarki fénynél varázslatosabb nem igazán létezik.

Az éjszakai égbolton keletkező fényhullámok változatosak, játékosak és legendásan káprázatosak.

Éppen ezért nem túlzás azt állítani, hogy a Capture the Atlas utazási és fotós blog által meghirdetett Northern Light Photographer of the Year verseny az év egyik leglenyűgözőbb fotópályázata, ráadásul nemcsak az északi fény jelenik meg a beküldött alkotásokon, hanem a déli féltekén készült auróra jelenséget is megörökítették például Új-Zélandon.

Ebben a képgalériában megmutatjuk a mi kedvenceinket.

Szívesen megnéznéd a sarki fényt? Ebben a cikkünkben Európa legszebb vonatútjait gyűjtöttük össze, ahol utazás közben csodálhatod meg a ritka fényjelenséget. Itt és itt pedig megmutatjuk azt, hogy idén hol volt látható Magyarországon is az aurora borealis.

(Forrás: TimeOut, fotók: Northen Lights of the Year)

északi fény | Northern Light Photographer of the Year | aurora borealis | fotóverseny | sarki fény

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom