Tudatos táplálkozás, egészséges alapanyagok a küszöbödig szállítva, mindez országos lefedettséggel – elindult a Nutrifit Kitchen, ami egy merőben új koncepciójú ételkiszállítós brand. Amellett, hogy kifejezetten az egészségtudatos életmódra törekvőknek szól majd, nagy hangsúly lesz a speciális étrendi igényeken is.
Hiánypótló szolgáltatás indul a hazai ételkiszállítás piacán. Az ételek összeállításánál figyelembe veszik majd a legnagyobb számban előforduló intoleranciákat és tudatosan válogatják ki a legjobb alapanyagokat,
törekedve a lehető legtisztább étkezés biztosítására.
A kínálatban helyet kapnak a megreformált magyar klasszikus fogások, igazi szuperfoodok, vegán finomságok és speciális, emésztőrendszert támogató válogatások is. Az ételek elkészítése során figyelembe veszik azokat az alapelveket, melyeket az alapító tanácsadói munkája során is tanít a vendégeinek: minden étel gluténmentes, tej-és tejszármazék mentes, adalék- és ízfokozó mentes, étolajmentes és hozzáadott cukortól is mentes.
Az ötlet egy fiatal pécsi funkcionális táplálkozási referens, Futár Zsófia ötlete nyomán valósult meg, ő álmodta meg a recepteket is.
– Régóta vágytam arra, hogy ne csak tanítsam a hozzám forduló vendégeket, hogy miként tudják egészségesebben, tudatosabban elkészíteni ételeiket, hanem szerettem volna ezeket a tápanyagdús – vitaminokban, ásványi anyagokban, rostban, értékes zsírokban stb. – gazdag ételek én magam elkészíteni nekik – meséli Futár Zsófia, alapító.
A Nutrifit Kitchen mai séfje, Nagy Balázs séf korábban táplálkozási tanácsért fordult Zsófiához, és ő vetette fel először, hogy érdemes lenne saját ételkiszállító cégben gondolkodni. A beszélgetést végül több személyes találkozó követte, melynek eredményeként, kilenc hónap után a Nutrifit Kitchen felkerült az ételkiszállítással foglalkozó cégek listájára, és május másodikán megkezdte a kiszállítást.
házhozszállítás | nutrifit kitchen | egészséges táplálkozás | egészség
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!