Ő a világ leggazdagabb embere

Bernard Arnault, az LVMH, azaz a Moët-t, a Hennessyt és a Louis Vuitton-t tömörítő cégcsoport társalapítója, elnöke és vezérigazgatója lett ismét a világ leggazdagabb embere.

Arnault letaszította a trónjáról Elon Muskot is a Forbes szerint 190 milliárd dollárra becsült nettó vagyonával. Természetesen Musk sem szorul sajnálatra, nettó vagyona jelenleg 174 milliárd dollárra tehető.

A szakértők szerint ennek oka az, hogy míg a Tesla részvényeinek árfolyama ötvennégy százalékot zuhant ebben az évben, addig

az LVMH részvényei stabilak tudtak maradni

az Egyesült Államokban és Európában tapasztalható erőteljes eladások miatt. A luxuspiac ebben az évben jövedelmező tudott maradni, annak ellenére, hogy a drámaian megnövekedő infláció sokakat arra kényszerített, hogy változtassanak vásárlási szokásaikon.

A harmadik leggazdagabb ember az adatok szerint az indiai iparmágnás, Gautum Adani (133,3 milliárd dollár), mögötte az Amazon tulajdonosa, Jeff Bezos áll (114,8 milliárd dollár), a top ötös listát pedig a legendás befektető, Warren Buffett (107,4 milliárd dollár) zárja.

(Forrás: Bosshunting, fotó: Nathan Laine/Bloomberg, Getty Images)

leggazdagabb | embere | részvény | volág | divat

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom