Önfejlesztés digitálisan? Online megszerezhető diploma? Ezt nézd!

Nem ördögtől való az önfejlesztés digitális módon. Ma már számos olyan lehetőségünk van, amit akár ingyen is el tudunk érni az interneten. És mint tartja a mondás: a jó pap holtig tanul.

Márpedig ez fokozottan igaz akkor, amikor a mai gyorsan és folyamatosan változó digitális korban szeretnénk megállni a helyünket. Ebben a cikkben mutatunk egy olyan lehetőséget, ahol akár online tanulva is megszerezhetünk egy diplomát.

Számos lehetőségünk van a digitális önfejlesztésre

Már önmagában az is nagyon jó önfejlesztés, ha releváns szakmai blogokat keresünk és olvasunk. Például kövesd a DreamJo.bs blogját, és ehhez hasonló érdekes, hasznos tippekhez és információkhoz juthatsz hozzá!

De a kiváló blogcikkek mellett számos egyéb felület is a rendelkezésünkre áll. Ilyen lehet akár a YouTube, ahol szinte mindenre találunk gyakorlati vagy oktatóvideót. De vannak olyan oldalak is, melyek célja kifejezetten az edukálás. Említsünk meg párat közülük: Skillshare, Udemy, Linkedin Learning, vagy ott van például a Coursera is, melyről a mai cikkünk is szól.

Online oktatás, egyetemekkel együttműködve

A Coursera egy olyan nyílt online kurzusokat kínáló oktató-technológiai cég, akik egyetemekkel is együttműködve alakítják ki a kurzus kínálatukat. Számos területre kiterjednek a képzéseik, olyan hagyományosan az egyetemi képzésben elérhető területekről is tanulhatunk náluk, mint például az orvostudomány, a biológia, a matematika stb. De számos olyan kurzusuk is van, melyek az üzleti életben kifejezetten hasznosak és aktuálisak.

A platform még csak 10 éves, de már 2013-ban is 29 egyetemmel álltak kapcsolatban. Ma pedig már ott tartanak, hogy több diplomát is megszerezhetünk náluk teljesen online teljesítve. Ráadásul van köztük az alapképzés mellett mesterképzéses lehetőségek is.

Így teszik még érdekesebbé a kurzusokat

Egy olyan komolyabb, oktatásra specializálódott platform, mint a Coursera, nagyon sokat ad! Igazi élménnyé varázsolja a tanulást. A kurzusok anyagait olyan videós előadásokkal is színesítik, melyek különböző vetélkedőket, gyakorlatokat, feladatokat, sőt, olykor projekteket és vizsgákat is tartalmaznak.

Ha a 2020-as évet nézzük, akkor a legnépszerűbb kurzusok között olyan modern, trendi területek voltak, mint a digitális marketing, a projektmenedzsment, a szociálpszichológia és a Python programozás.

Az egyetemi képzések igen borsos áron érhetőek el, de vannak részletfizetési és előfizetési lehetőségek is. És hát ki ne örülne egy otthonról megszerezhető, a világ számos országában elfogadott diplomának?

Magánszemélyeknek és cégeknek is

Nemcsak magánszemélyként tanulhatunk a Coursera kurzusain, hanem cégek számára is jó lehetőséget jelent egy ilyen platform. Akár egy egész részleg továbbképzését is meg lehet így oldani anélkül, hogy el kellene hagyniuk a munkaállomásukat. Ez jelentősen csökkentheti a vállalatok képzési költségeit. Érdemes átgondolni, hogy mire van szükségünk a mostani, vagy egy jövőbeli állásunk miatt. Majd készítsünk egy tervet, és tanulásra fel!

(Szponzorált tartalom)

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom