Tiszta vizett öntött a pohárba az Onyx

Miután az elmúlt napokban felröppentek a hírek az egykor két Michelin-csillagot is magáénak tudó budapesti étterem végleges bezárásáról, az Onyx úgy döntött, eloszlatja a kétségeket a jövőjével kapcsolatban.

Vasárnapra Utolsó Járat néven hirdettek egy eseményt, mielőtt elindult az átépítés. Az elmúlt három évben azon dolgoztak, hogy az Onyx visszatérése méltó folytatása legyen a korábbi két Michelin-csillagos érának.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Sok lehetséges irányt térképeztek fel, mielőtt kialakult a végleges koncepció. Az ételek, eszközök és az élmény fejlesztései az utolsó fázisba léptek csakúgy, mint az enteriőré.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

A cég Metamorfózisa pár hónapon belül véget ér és az Onyx Műhely mellett, a korábbi éttermük helyén az Onyx is megnyitja kapuit, méghozzá új enteriőrrel és koncepcióval.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Öt különböző, az URBA-val és az EJTECH-kel közösen készített látványterven keresztül most megmutatják három év munkáját, de azt egyelőre nem árulták el, hogy melyik lesz az, amivel tavasztól találkozhatnak a vendégek.

Onyx látványterv, URBA Stúdió - Lengyel Márton & Rakusz Liza Natasa

Az étterem komplett átalakulásáról és a poszt-pandémiás időszak reményteli lehetőségeiről még korábban beszélgettünk Niszkács Annával, az Onyx tulajdonosával és ügyvezető igazgatójával.

(Forrás és képek: Onyx)

onyx műhely | koncepció | onyx | michelin-csillag | Onyx étterem

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom