Egy újabb izgalmas ünnepi program, ezúttal az Onyx Műhely szervezésében.
Lesz strucc burger, wagyu hot-dog, tépett laska taco, grillezett kukorica, az elengedhetetlen házi kovászos kenyér vajjal, és még az édes verzióját is elhozzák kenyérfagylalt formájában.
A sor itt még nem ér véget, hiszen a kamado mellé a bográcsot is felállítják a stégen.
Változatos, alkoholmentes italokkal készülnek, míg a buborékokról a Sauska Pincészet gondoskodik.
Ha még többre vágysz, fedezd fel a fővárost a Duna sodrásában, ismerd meg az Onyx Műhely kulisszatitkait, és főzz együtt Niszkács Annával, aki megmutatja miként készíti kedvenc szarvasgombás ételét!
A teljes menüsorért és early bird jegyekért ide kell kattintani.
(Fotó: Getty Images)
tűzijáték | főzés | program | onyx műhely | ajánló | augusztus 20.
A Balaton kapuja: Kenese Bay Garden Resort & Conference Hotel
Otthonos minimalizmus, avagy egy stílusos családi ház Szombathelyen

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!