Ha szeretnéd, felhív egy magyar színész, és elmond neked egy verset

Az Örkény Színház szívet melengető akcióba kezd a költészet napja alkalmából.

Habár a színház fizikailag zárva, a színészek mégis szeretnének adni valami személyeset a közönségnek, amellyel a mostani, sokak számára magányos napok rossz érzéseit oldhatnák. Ezért úgy döntötttek, hogy április 11-én, a költészet napján elindítják a Vers csak neked nevű akciót.

A lényeg, hogy a színház honlapján bárki bejelentkezhet: meg kell adni a költőt, akitől verset szeretnénk hallani, valamint a nevünket, telefonszámunkat, és az időpontot, amikor a társulat egy tagja felhívhat és elszavalhatja a verset.

Az akció április 11-től június 21-ig tart, és a társulat mind a huszonöt tagja telefont ragad a kezébe: a költőt te választod, a verset viszont ők. A hívást amúgy ajándékba is kérheted valaki másnak, bizonyára sokan örülnének egy ilyen aranyos meglepetésnek ezekben a nehéz időkben.

Itt tudhatsz meg minden részletet és jelentkezhetsz a versedért. Szerintünk imádnivaló kezdeményezés, reméljük, sok emberhez eljut a híre!

Ez is érdekelhet:

A Szaharában még az álmok is mások – Ilyen Tunézia testközelből

Virtuális dromedáron utazz el velünk Tunéziába, a homoktengerek, ősi romok, szikrázó tengerpartok, régi hagyományok és új örökségek megejtően gyönyörű és páratlanul eklektikus hazájába!

színház | szavalás | költő | telefon | költészet napja

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom