Osztrigabárral is készül Budapest egyik legcsodásabb kilátását adó tetőbárja

A főváros legmagasabban fekvő ötcsillagos szállodájának a tetején, elképesztő panorámával idén már második szezonjával várja a vendégeket a White Raven Skybar & Lounge, a budai Vár egyetlen skybarja.

A bár kínálata, szolgáltatásai, programjai és a lenyűgöző környezet a köré a gondolat köré épül, hogy minden érzékszervre hatni tudjon.

Ez inspirálta az újraalkotott ital és bárétel koncepciót is, ráadásul mindezt, a szakemberek elkötelezettségének köszönhetően, fenntartható módon.

Ebbe a koncepcióba illeszkedve az állandó kínálat mellett augusztustól minden szerdán osztrigabár is várja a White Raven Skybar & Lounge vendégeit heti rendszerességgel, szerdánként 18 és 22 óra között.

Az osztrigabár egyedileg válogatott, kifinomult, francia kagyló kínálatával, elegáns italpárjaikkal és különleges pezsgőkkel készül.

A White Raven Skybar & Lounge osztriga sommelier-je Szabó Péter, az Osztriga Sommelier cég alapítója. Bemutatója során mindenki betekintést nyerhet az osztrigabontás és -fogyasztás rituáléjába. Az élményt a megfelelő ital ajánlásával teszi még jobbá a White Raven csapata.

A kínálatból:

• Bretonos, Kreinbacher Classic Brut 0,15 l (magyar pezsgő)
• Cancale, Beluga Gold line 0,04 l (orosz vodka)
• Gillardeau, Domain Lavantureux Chablis 0,15 l (francia fehérbor)
• Krystale, Piper Heidsieck Cuveé Brut 0,15 l (champagne)

További információ a White Raven osztriga estjeiről itt található.

(Fotók: White Raven Facebook-oldala)

skybar | osztrigabár | white raven | pezsgő | ötcsillagos | kilátás

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa