Fantasztikus panoráma: egészen az Alpokig el lehetett látni ebből a magyar városból

Szép, tiszta volt a levegő vasárnap az ország felett, és ennek meg is lett az eredménye. Pápa környékéről a Schneeberg és a Rax havas csúcsa is látszott.

Mint az Időkép írja, a rendkívül tiszta időnek köszönhetően jó messzire, akár százötven kilométerre is el lehetett látni a magasabb pontokról.

Ilyenkor gyakran pillanthatjuk meg a Tátra vagy éppen a Keleti-Alpok havas csúcsait, ahogyan ez most is bebizonyosodott.

Forrás: Cecegabo/Időkép

Pápa környékéről, egészen pontosan a Szár-hegyi kilátóból az Időkép Cecegabo nevű felhasználójának sikerült megörökítenie a pápai nagytemplomot és a Schneeberg havas csúcsát.

Forrás: Cecegabo/Időkép
Forrás: Cecegabo/Időkép

(Forrás: Időkép, képek: Getty Images, Időkép)

 

pápa | Schneeberg | Bakony | Rax | hegycsúcs

FOLYTASD EZZEL

Hat csodálatos európai nemzeti park, ahol feltöltheted a lelked – és a tüdőd

Elárulta egy légiutas-kísérő, hogy hol ülnek a legidegesítőbb utasok a gépen

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram