Használt Porsche biztos kézből – Porsche Approved

A valaha gyártott Porschék jelentős hányada még mind a mai napig az utakat rója – mi más kelthetne nagyobb bizalmat egy márka használt modelljei iránt, mint ez a tény?

Nem véletlen, hogy az ikonikus Porsche-modellek értéktartása is kiemelkedő. Persze csak egy feltétellel: a tökéletes műszaki állapot elengedhetetlen, ennek alapfeltétele pedig az előírt karbantartások megfelelő elvégzése. Ha ez teljesül, akkor mindig számíthatunk a Porschére, amely a lenyűgöző tulajdonságai mellett a szüntelen kitartásával is magával ragad. Ezt, és a birtoklás teljes nyugalmát adja meg a Porsche Approved.

A Porsche varázsa nem csupán az érzelmes menetteljesítményekről szól, hanem arról is, hogy minden mindig a lehető legjobban történik.

A Porsche Approved garancia éppen erről szól: segítségével már az első naptól kezdve felhőtlenül élvezhetjük az autó vezetését.

A Porsche Approved az újautó-garancia utáni időszakra is bővített, hosszabbított garanciát nyújt. A Porsche-modellek 15 éves koráig vagy 200 ezer kilométeres futásteljesítményéig érvényesíthető garancia minden alkatrész meghibásodását fedezi 12, 24 vagy 36 hónapos időtartamra. Sőt, a hozzá járó Porsche Assistance szolgáltatás nemcsak a váratlan javítási költségektől mentesítenek, hanem első kézből kapunk segítséget, ha valami történik út közben.

A Porsche szakértő személyzete által gyári alkatrészekkel végzett javítások biztosítják az autó hosszú, megbízható működését. A Porsche Approved pontosan ezt kínálja: a fedezett időszakon belül önrész nélkül, kilométerfutástól függetlenül gyári megoldásokkal biztosítja az autó javítását. Ehhez alapfeltétel az előírt karbantartások elvégzése és természetesen a kopóalkatrészekre ez a garancia sem vonatkozik. Viszonteladás esetén pedig a Porsche Approved növeli az autó értékét, hiszen a garancia is továbbadható a következő vásárló vagy a Porsche Centrum számára.

A Porsche Approved használtautó-programja teljes nyugalmat kínál. A tizenöt évnél fiatalabb használt modellek csak akkor kapják meg a Porsche jóváhagyását, ha megfelelnek a 111 pontos ellenőrzésnek, dokumentált előélettel és megfelelő karbantartási történettel rendelkeznek, kizárólag eredeti Porsche alkatrészeket tartalmaznak, és persze megkapják a Porsche Centrum szerviztechnikusainak is a jóváhagyását. Ez már önmagában kiemelkedő megbízhatóságot és értéktartást biztosít, de természetesen ezekre az autókra is legalább 12 hónap Porsche Approved garancia és Porsche Assistance szolgáltatás vonatkozik, ami igény szerint akár tovább is bővíthető. Ez pedig nemcsak a váratlan javítási számláktól mentesít, de egyben a kimagasló értéktartást is biztosítja.

A cikk elkészítésében partnerünk volt a Porsche Centrum Budapest.

garancia | porsche | porsche approved | használt autó

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom