A magyarok egyik kedvenc úti célját is megihlette a kedvezményes német vonatbérlet

Portugália nemrég követte Németország példáját, és 49 eurós országos bérletett vezetett be, amely azonban egy kicsit korlátozottabban érvényes, mint elődje.

A Comboios de Portugal (CP) nemzeti vasúttársaság bérlete augusztus 1-től kapható, és a legtöbb regionális vonatra érvényes, de nem vehető igénybe buszokon, valamint a távolsági és városi vonatokon, például az Alfa Pendular, az Intercidades, az InterRegional, az Internacional és Urban járatokon Portóban, Lisszabonban, valamint Alentejo Litoral és Coimbra környékén.

Aki bérletet szeretne venni, szüksége van egy CP ügyfélkártyára, amelyet a jegypénztárakban lehet igényelni hivatalos személyazonosító okmány bemutatásával.

A bérleteket, melyek adott hónapra érvényesek, szintén a jegypénztárakban lehet venni a megelőző hónap 21. napjától a tárgyhónap 20. napjáig, és vissza is lehet váltani őket.

A szomszédos Spanyolország még tovább ment, náluk teljesen ingyen lehet vonatozni.

(Forrás: The Mayor, képek: Getty Images)

bérlet | portugália | vasút | vonat | kedvezmény

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom