Rendszertervezéssel a magas színvonalú audio- és vizuáltechnikai szolgáltatásokért

A digitális technológia olyan szinten jelen van már a mindennapi életünkben, hogy anélkül szinte elvesznénk. Minden mindennel kapcsolatban van, vagy ha még nincs, hamarosan az is összeköthetővé válik. Az elmúlt egy év történései még inkább felgyorsították ezt a folyamatot, amelyet a mai napig érezhetünk magánemberként  és vállalati szinten is.

A cégek, intézmények rá kellett, hogy jöjjenek, nem folytathatják addigi politikájukat, igazodni kell a felgyorsult világhoz, a rendkívül gyors technológiai újításokhoz. Manapság már nem elegendő egy projektor és egy vetítővászon megvásárlása, ha céges prezentációt szeretnénk tartani. A céges folyamatok, a belső és külső kommunikáció összehangolt tervezésére van szükség ahhoz, hogy egy komplex audio- és vizuáltechnikai megoldást kapjon egy cég.

Meglévő folyamatok felmérése

Ha egy uszoda, étterem vagy egy iskola le szeretné cserélni meglévő audiovizuális termékeit, akkor a rendszerterv mindenképpen a meglévő eszközpark felmérésével kell, hogy induljon. Szerencsésebb helyzetben van az az intézmény, ahol már a kiépítés valamilyen szinten elkezdődött. Viszont ebben az esetben számolni kell azzal, hogy a meglévő infrastruktúra kisebb vagy nagyobb része elavult, és velük nem valósíthatóak meg azok a célok, amelyeket kitűz a management.

Más az eset akkor, ha egy induló vállalkozásnak még nincsenek ilyen jellegű tapasztalatai, és szinte a nulláról szeretne egy komplett audio- és vizuáltechnikai rendszert kiépíteni. Az ő esetükben fel kell mérni a lehetséges erőforrásokat is, és azokat összhangba állítani a céljaikkal. Egy komplex és kifogástalanul működő rendszer nem létezik a pontos tervezés megléte nélkül.

Az AVmax és a rendszertervezés

Az AVmax a szokásostól eltérő, magas minőségű, de könnyen működtethető audio-vizuális, vezérléstechnikai és automatizált rendszerek kiépítésével és telepítésével foglalkozik. Megalakulásuk óta több száz rendszertervezést végeztek. Ügyfeleik körében a vállalatokon kívül számos intézménytípus megtalálható, pl. iskolák, sportintézmények, vendéglátóipari létesítmények, múzeumok.

Szakértelmüket az is bizonyítja, hogy munkájuk során nem “csak” az adott konferencia- vagy tanterem akusztikáját, a meglévő audiovizuális eszközök minél áttekinthetőbb összeköttetését vagy a meghatározó fényviszonyokat veszik figyelembe, hanem odafigyelnek arra is, hogy mindezek illeszkedjenek az intézmény külső és belső kommunikációjához, megfeleljenek a vállalati elvárásoknak és az épület belsőépítészeti struktúrájának.

Crestron vezérléstechnikai megoldás

A Crestron termékei biztosítják  az eszközpark minden elemének (pl. projektorok, vetítővásznak, világítás, hangosítás, kijelzők) a tárgyalókban, tantermekben, kórházakban vagy mulitacionális vállalatok irodaházainak komplett AV vezérlését. Az AVmax célja, hogy az általa megvalósított technikákkal a munkavégzés és a tanulás inspiráló és könnyed legyen. A vezérléstechnika kiépítésével kapcsolatban is keresd az AVmax tanácsadóit!

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Tippek vőlegényeknek luxus esküvői öltözethez

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom