Nagyon jól járhatsz, ha elfogadod ezen három ajánlat valamelyikét

Amikor negyedévente megjelenik az aktuális Roadster, egy ideje igyekszünk meglepni valamivel a kedves olvasót és most nem a 218 oldalas kiadvány valamelyik cikkében elrejtett titkos utalásra gondolunk, hanem konkrét, kézzel fogható ajándékokra, amelyek remekül passzolnak a magazin szellemiségéhez és amikről úgy véljük, biztosan örülne neki, aki kapná.

Mielőtt erre bővebben rátérnénk, lássuk előbb, miért érdemes beszerezni az úgymond tavaszi Roadstert.

Az biztos, hogy az első bookazine-unk megjelenése óta kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Legfrissebb, tizenötödik lapszámukban írunk többek között Jim Denevan amerikai képzőművészről, aki land artban utazik, és elképesztő helyeken szervez vacsorákat, aztán a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjéről, Nemes Márton festőművészről, Arnaud Montagard fotósról és Amerika hátsó udvaráról, a Totemism legújabb kollekciójáról, valamint kiderül, mit főztünk a 101 Bistróban – de ez tényleg csupán néhány sztori az inspiráló, érdekes és izgalmas anyagainkból.

Aki most egy évre előfizet a magazinra (ami ugye négy lapszámot jelent), mindjárt háromféle ajándékból választhat. Az első verzió az egyéves előfizetés mellé egy páros bérlet rejt az idei MBH Bank Gourmet Fesztiválra.

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye – május 24-26. között idén is több mint száz kiállító várja a látogatókat a Millenárisra. A Gourmet minden évben egy központi témát tűz a zászlajára: ezúttal a női energiák uralják majd a gazdag kínálatot.

A második ajánlat igen mutatós csomag, benne a rangos díjak sorát felmutató, egy üveg Opera Ginnel és négyféle Balatonic tonikkal, mindezt ráadásul egy szép díszdobozban viszi ki a futár. A világhír ajtaján kopogtató prémium kategóriás Opera az Első Magyar Gin Manufaktúra London Dry típusú ginje, a Balatonic pedig üde, friss, könnyed és citrusos, tisztaságával újradefiniálja a tonik fogalmát. Ketten együtt pedig a gin tonicét!

Harmadikként azokhoz szólunk, akik a bőrápoláson túl a hajukkal is törődnek, illetve van igényük egy esetleges ezzel kapcsolatos rutin kialakítására, merthogy ezt mind fel tudják építeni a hollywoodi sztárok nélkülözhetetlen márkájának termékeiből. Az előfizetés mellé prémium hajápolási csomag érkezik a Fekkaitól (benne egy Brilliant Gloss sampon a hozzá illő kondicionálóval, valamint egy Clean Styler Prime Mist hybrid hajformázó, ami egyedülállónak számít a hazai piacon).

Melyik tetszik?

(Fotók: Gourmet Fesztivál, Fekkai, Opera Gin)

 

 

 

opera gin | roadster | balatonic | gourmet fesztivál | ajánlat

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram