Egészen új szerepben csillogtatja meg tehetségét a Batman sztárja

Robert Pattinson Nicole Gordon tervezővel együttműködve egy elegáns, fül formájú kanapét tervezett az éjszakákon át tartó beszélgetésekre.

Robert Pattinson saját bevallása szerint meglehetősen romantikus alkat, már ami a lakásdekorációt és a lakberendezést illeti. Így amikor álmai kanapéján kezdett gondolkodni, azon kapta magát, hogy egy lágy vonalvezetésű bútorról fantáziál. Valami olyasmit szeretett volna,

amit az emberek szívesen átölelnek és amely azonnal visszaöleli őket.

A 2022-es Batman-film forgatása után volt is ideje erre. Papírt és ceruzát ragadott és tervezni kezdett, majd amikor hátralépett, hogy megtekintse mindazt, amit papírra vetett, rájött, ahogy alkotása az átfedő íveivel és a puha, lebeny alakú függelékeivel tulajdonképpen egy fülre hasonlít.

Mindez pedig egészen tökéletes megoldás akkor, ha egy olyan kanapéval akar valaki előrukkolni, amelynek célja, hogy egyrészről elősegítse a mély beszélgetéseket, másrészről pedig maga is a közbeszéd tárgyává váljon.

(Forrás: Architecural Digiest, fotók: Ye Rin Mok)

sofa | Robert Pattinson | kanapé | fül

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom