Már Valentino egykori különleges hangulatú lakásában is megszállhatunk, ha Rómában járunk

Egy exkluzív bérleményekre szakosodott oldal felvette kínálatába a Valentino divatházat alapító Valentino Garavani egykori római lakását.

A Palazzo Caetani Garavaniban mindent megtalálunk, amit egy csúcskategóriás tervező egykori rezidenciájától elvárhatunk. Egy hatszáz éves római palotában rejtőzik, központi helyen, a Spanyol lépcső és a Forum Romanum közelében. A szabadtéri nappalihoz konyha és grill is tartozik, és van egy másik tetőterasza is pezsgőfürdővel, ahonnan pazar kilátás nyílik Rómára.

 

A lakás hangulatát a régi és a modern elemek keveréke uralja: kőpadló és famennyezet található benne, a konyhában pedig csúcskategóriás készülékek segítenek boldogulni.

A három hálószoba mindegyikéhez saját fürdőszoba tartozik, mert az egyik legjobb luxus, amikor nem kell senkire várni a zuhanyzáskor.

A foglaláshoz regisztrálni kell az Inspirato oldalán, az ár pedig az időponttól és időtartamtól függően változik. A legjobb árat hét éjszakára kaphatjuk, márciusban például éjszakánként 2379 dollárért (kb. 836 ezer forintért).

Rómában nincs hiány az exkluzív szállásokból, ott van például ez a régi palota, amit káprázatos hotellé alakítottak, és a világ legjobb szállodái között is van egy, amelyik az örök városban található.

(Forrás: Thrillist, képek: Fabio Tempestini/Inspirato)

Palazzo Caetani Garavani | lakás | róma | apartman | szállás

FOLYTASD EZZEL

Hat csodálatos európai nemzeti park, ahol feltöltheted a lelked – és a tüdőd

Elárulta egy légiutas-kísérő, hogy hol ülnek a legidegesítőbb utasok a gépen

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram