Római fürdőt is kapott ez a lenyűgöző melbourne-i ház

Kevés olyan részlete van az otthonnak, amin ne ámultunk volna nagyokat.

Edward-korabeli otthont újítottak fel, alakítottak át és toldottak meg két szinttel a Studio Bright építészei, hogy aztán egy egészen fantasztikus, minden két méteren meglepetéseket tartogató házat hívjanak életre. Az otthon Melbourne északi részén fekszik, a Ruckers Hillen, így remek városi panorámát is élvezhetnek a lakók – ha épp nem foglalja le őket a lakóhely maga.

Az építészek egyfajta ókori hangulatot csempésztek a renoválásba: a folyosók és a kültéri medence kialakításában is a római építészet modern újragondolásait fedezhetjük fel.

A függönyökkel itt-ott egészen színpadiassá váló belső terekben hemzsegnek az elegánsan egyedi megoldások: például egy függőlépcső vagy épp a nappalihoz csatolt medence, az üveg nélküli ablakok fordított formái (amelyekben remek ücsörögni), vagy a teljesen meglepő, mályva-rózsaszín-lazacszínekkel és ciánkékkel játszó fürdőszoba.

Szerintünk Cézár sem szállna ki egyhamar ebből a fürdőből.

Ez is érdekelhet:

A művészi letisztultság mennybe megy ebben a kaliforniai nyaralóban

A környezetével kontrasztban, önmagával pedig teljes harmóniában. Így kell ezt csinálni!

(Fotók: Rory Gardiner)

római | ausztrália | rezidencia | melbourne | apartman

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom