Nagylelkű felajánlást tett Cristiano Ronaldo, miután értesült a marokkói földrengésről

Cristiano Ronaldót nemcsak futballtehetségéről ismerjük, hanem arról is, hogy indig segítő kezet nyújt azoknak, akik bajban vannak. Így tett most Marokkóban is, ahol ezrek hunytak el egy pusztító földrengést követően.

Az Euronews értesülései szerint a világsztár azonnal megnyitotta marrákesi szállodájának kapuit a bajba jutottak előtt, azt követően, hogy értesült a tragikus marokkói földrengésről. A szálloda most teljes kapacitással üzemelve

az otthon nélkül maradtak számára nyújt menedéket.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo a portugál Pestana csoporttal közösen nyitotta meg Pestana CR7 név alatt működő négycsillagos szállodáját tavaly márciusban, Marrákes belvárosában. Szombaton már egy kisebb tömeg gyűlt össze a hotel halljában, miután az utcán töltötték az éjszakát a mintegy kétezer halálos áldozatot követelő földrengést követően. A bajbajutottak

egy ideig teljesen ingyenesen szállhatnak meg a hotelben.

Nemcsak Ronaldo nyújt segítő kezet, hanem számos más intézmény is befogadja a rászorulókat. A szombat virradó éjjel történt 6,8-as erősségű földrengés az elmúlt száz év legsúlyosabb természeti katasztrófája volt az országban.

(Forrás: Euronews, fotók: hivatalos oldalak)

ronaldo | marokkó | marrakesh | katasztrófa | földrengés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom