Az újgenerációs luxus óceánjáró új szintre emeli a hajózás élményét

Új luxusjachttal állt elő a világ egyik legismertebb hajózási társasága, a Scenic Group. Az Emerald Kaia kényelmesebb tereket és sok meglepetést kínál, de mindenekelőtt test, lélek és szellem harmóniáját.

A Scenic Group hajói 38 éve szelik a világ vizeit, folyókat és óceánokat, ezalatt az idő alatt a társaság újraértelmezte a luxusutazást, a felfedezés és az elegancia szimbólumává vált.

Elsősorban az európai és délkelet-ázsiai all-inclusive, ötcsillagos útjairól ismert a Scenic, de jelen van minden kontinensen, ezen kívül pedig a személyre szabott utazásairól és az állandó innovációról ismert. Ez utóbbit testesíti meg az újgenerációs luxus óceánjáró jacht, az Emerald Kaia is.

Az Emerald Cruises flotta legújabb gyöngyszeme a megnövelt utaskapacitás ellenére is meghitt hangulatot áraszt: a 120 méter hosszú jacht 128 vendég befogadására alkalmas, és több újdonsággal is előrukkol.

Minden kabin és lakosztály alapterülete tíz százalékkal nagyobb lett az előző generációhoz képest, és a berendezést is korszerűsítették, ami jelentősen növeli a vendégek kényelmét.

A Sky Decket kibővítették a luxus szabadtéri élményt kínáló Sky Lounge-zsal, átalakították az étkezés helyszíneit, újragondolták az edzőtermet, a spa és a wellness funkciókat is. Az Emerald Kaia így páratlan élményt ígér a Földközi-, Adriai- és Égei-tengertől a Seychelle-szigetekig húzódó partvidékek felfedezésében.

Ha ez nem volna elég, a vendégeket különböző meglepetések várják a hajó orrában lévő napozóteraszon, a Sky Deck kabinjaiban, a Sky Barban, és a változatos étkező helyiségekben.

A jacht egy belső társalgóval, több vízi sportolási lehetőséggel és szabadtéri edzőteremmel bővült, így most ötvözi a luxust a kalanddal. A kibővített Elements Spa hangsúlyozza a márka erőteljesebb összpontosítását a test, a lélek és a szellem ápolására.

    

Az Emerald Kaia 2026 áprilisában indul útnak, de utak máris foglalhatóak rá; egy nyolcnapos körút az Adrián a mintegy kétmillió forintnak megfelelő 9000 ausztrál dollárba kerül, de számos úti célt és hajózási útvonalat kínál a menetrend.

óceánjáró hajó | Scenic Group | luxusjacht | óceánjáró | Emerald Kaia

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram