Egy vacsorára megidézik az elsüllyedt Atlantisz világát a Párisi Passage-ban

Rendhagyó este lesz.

Világunk telis-tele van megoldatlan rejtélyekkel. Nekünk, itt, a szárazföldön idegennek tűnhet a végtelen óceán, ahol megannyi mítosz és kaland várja, hogy nyomába eredjünk. Az emlékezések szerint Atlantiszt Poszeidón alapította, amely korának leghatalmasabb városa volt, míg egy végzetes háború meg nem pecsételte sorsát – örökre a tenger mélyére süllyedt.

Lenyűgöző seafood-kínálattal készülnek a Jaksa Bálint fotóin általunk is bemutatott Párisi Passage-ban a szeptember 18-i estére, igazi különlegességeket lehet majd kóstolni. A dallamokért Bruce Marshall music sommelier felel, aki erre az estére is egyedi, a hangulathoz illő zenékkel készül.

A következő finom fogásokkal várnak:

Előétel:
  • Tonhaltataki tengerialga salátával
  • Pankó morzsában sült tigrisrák, daikon saláta
Leves:
  • Sáfrányos feketekagylóleves bok choyjal
  • Miso leves füstölt tofuval
Főétel:
  • Cajun fűszerben pácolt lazac chorizo kolbásszal és napszárított paradicsommal
  • Homár barigoule
  • Füstölt bélszín sóban sült céklával és yorkshire puddinggal
Desszert:
  • Csokoládés gyömbéres trüffeltorta körtés-karamellás öntettel
  • New York-i túrótorta narancs sorbet-val
  • Funnel Cake tölcsérfánk erdei gyümölcsraguval
Részvételi díj:

Három fogás (előre utalás esetén): 28 900 Ft / fő
Három fogás (helyszínen): 32 900 Ft / fő
+ szervizdíj (13%)

Az ár tartalmaz egy welcome italt (Charles Heidsieck Brut Réserve) és korlátlan Szentkirályi ásványvízfogyasztást.

Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz Révi Annának az [email protected] e-mail címre kell írni.

Ez is érdekelhet:
A magyarországi sörimádóknak hamarosan eljön az ígéret napja

Először rendezik meg a Nyitott Főzdék Napját, amelyen huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde nyitja meg kapuit a (kézműves) sörök szerelmesei előtt az ország különböző pontjain.

(Fotók: Jaksa Bálint)

program | vacsora | tengeri | seafood | Atlantisz | parisi passage

FOLYTASD EZZEL

Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva

Sulciová Silvia interjú

Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom