Rendhagyó este lesz.
Világunk telis-tele van megoldatlan rejtélyekkel. Nekünk, itt, a szárazföldön idegennek tűnhet a végtelen óceán, ahol megannyi mítosz és kaland várja, hogy nyomába eredjünk. Az emlékezések szerint Atlantiszt Poszeidón alapította, amely korának leghatalmasabb városa volt, míg egy végzetes háború meg nem pecsételte sorsát – örökre a tenger mélyére süllyedt.
Lenyűgöző seafood-kínálattal készülnek a Jaksa Bálint fotóin általunk is bemutatott Párisi Passage-ban a szeptember 18-i estére, igazi különlegességeket lehet majd kóstolni. A dallamokért Bruce Marshall music sommelier felel, aki erre az estére is egyedi, a hangulathoz illő zenékkel készül.
A következő finom fogásokkal várnak:
Előétel:
- Tonhaltataki tengerialga salátával
- Pankó morzsában sült tigrisrák, daikon saláta
Leves:
- Sáfrányos feketekagylóleves bok choyjal
- Miso leves füstölt tofuval
Főétel:
- Cajun fűszerben pácolt lazac chorizo kolbásszal és napszárított paradicsommal
- Homár barigoule
- Füstölt bélszín sóban sült céklával és yorkshire puddinggal
Desszert:
- Csokoládés gyömbéres trüffeltorta körtés-karamellás öntettel
- New York-i túrótorta narancs sorbet-val
- Funnel Cake tölcsérfánk erdei gyümölcsraguval
Részvételi díj:
Három fogás (előre utalás esetén): 28 900 Ft / fő
Három fogás (helyszínen): 32 900 Ft / fő
+ szervizdíj (13%)
Az ár tartalmaz egy welcome italt (Charles Heidsieck Brut Réserve) és korlátlan Szentkirályi ásványvízfogyasztást.
Az esemény maximális létszáma limitált, így előzetes regisztráció szükséges. A foglaláshoz Révi Annának az [email protected] e-mail címre kell írni.
Ez is érdekelhet:
(Fotók: Jaksa Bálint)
program | vacsora | tengeri | seafood | Atlantisz | parisi passage
Egy jó tervhez is kellhet több perspektíva
–
Sulciová Silvia interjú
Skót nyár a ködös budapesti belvárosban – Ilyen a 2023-as év whiskyje

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!