Így küzdhetünk fénnyel a jelenlegi helyzet ellen

Közösségi kampányt indított az ország piacvezető dizájnközpontja.

Az elmúlt hetek történéseit sokan élik meg úgy, mint a fény és a sötétség harcát. Az egyik legfontosabb dolog, hogy senki se vesszen el borús gondolataiban, bizakodva tekintsen a jövőbe, maradjon a fény oldalán.

A fény mindig is fontos szimbólum volt az emberiség számára: a reményt, egy új kezdetet, egy boldogabb holnap ígéretét testesíti meg. Ezekben a napokban egy apró fénysugár is mosolyt tud csalni az arcunkra.

Ezen gondolatoktól vezérelve a Solinfo Group, Magyarország piacvezető dizájnközpontja és világítástechnikai tervezőirodája különleges felhívást tesz közzé: arra kérik az embereket, hogy este, amikor felgyújtanak egy lámpát, készítsenek róla egy képet vagy videót, és tegyék közzé a #staywiththelight #stayathome hashtag használatával. A projektben a Solinfo csapata is részt vesz, videóikért érdemes követni a Solinfo Group Facebook- és Instagram-oldalait.

Ez pedig a kampányhoz készült bevezető felhívás.

Ha a valóságban most nem is tehetjük meg, virtuálisan meg tudjuk fogni egymás kezét, és azt mondhatjuk egymásnak: #staywiththelight. A Solinfo csapata reméli, hogy minél több közösségi tartalom születik, és ez is erőt és hitet ad majd mindenkinek.

koronavírus | világítástechnika | kampány | solinfo

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom