Szemkápráztató összegért keres utaskísérőt a streamingszolgáltató

Jó ítélőképesség, diszkréció és kiemelkedő ügyfélszolgálati képesség szükséges a pozíció betöltéséhez. Emellett képesnek kell lenni kevés irányítás mellett, sok önmotivációval dolgozni.

A Netflix az oldalán tette közzé az álláshirdetést, amelyben az egyik magángépére, egy Super Midsize Jetre keresi az új alkalmazottat, aki juttatásokkal együtt évi bruttó 385 ezer dollárt, vagyis majdnem 141 millió forintot tehet zsebre, ami körülbelül havi 11 millió 745 ezer forintot jelent.

A kép illusztráció

A fizetések ebben a munkakörben körülbelül évi hatvanezer dollártól (körülbelül 22 millió, havi több mint 1 millió 800 ezer forinttól) indulnak, az említett összeg pedig nagyjából a plafon.

A juttatásoknál a cég figyelembe veszi a kiválasztott hátterét, a tapasztalatait és képességeit.

A kép illusztráció

A bázis a kaliforniai San Jose, ahonnan az Egyesült Államok más pontjaira és külföldre is vezetnek majd utak. Az utaskísérő feladatai közé tartozik a pilótafülkében, a kabinban és a galérián található vészhelyzeti berendezések ellenőrzése a felszállás előtt, és képesnek kell lennie akár 13 kilós tárgyak felemelésére is a repülőgépekbe történő bepakolás során.

Az utaskísérők ezeket a dolgokat azonnal észreveszik, amikor az utas beszáll a gépbe, ezek pedig igencsak idegesítik őket.

(Forrás: BBC, képek: Getty Images)

utaskísérő | álláshirdetés | stewardess | állás | magánrepülő

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom