Te is megteszed ezt az apróságot, mielőtt elhagyod a hotelszobát?

A Reddit közönségéhez fordult egy férfi, miután a barátnője elmebajosnak titulálta.

Az utazó ezt írta a fórumon: „Mielőtt elhagyom a szobát, lehúzom az ágyat, összeszedem a törölközőket, és egy kupacba teszem a fürdőben. Szerintem ez megkönnyíti a szállodai dolgozók munkáját. Azt hallottam, hogy hét percet kapnak, hogy teljesen elkészítsék a szobát, és áthúzzák az ágyat“.

A férfit viszont a barátnője kattantnak nevezte az extra erőfeszítések miatt, így az internet népének véleményét kérdezte:

Mit gondoltok? Van más is, aki így csinálja? Vannak itt szállodai dolgozók, akik hozzászólnának?”

A vélemények – ahogyan az várható volt – alaposan megoszlottak. Az egyik kommentelő azt írta, hogy ő nem húzza le az ágyat, de a törölközőket beteszi a fürdőbe, a szemetet a kukába dobja, a használt poharakat egy helyre gyűjti, és lehajtja a paplant, mert általában ügyel arra, hogy az ágy rendben legyen.

„A használt törölközőket beteszem a fürdőbe, de szerintem még sosem húztam le az ágyneműt” – írta egy másik hozzászóló, egy újabb pedig így reagált: „Ez rendkívüli, de nagyon kedves tőled. Szerintem büszke lehetsz magadra. Szép munka!"

Mellette mások is dicsérték a férfit, amiért tiszteletet mutatott a szálloda személyzete iránt, míg néhányan azt mondták, hogy inkább azzal fejeznék ki a köszönetüket, hogy tíz fontot hagynak az éjjeliszekrényen.

Végül megszólalt egy hotelalkalmazott is: „Csak hogy tudd, én dolgoztam szállodában, és ez nagy segítség a szobalányoknak. Szóval kérlek, tartsd meg ezt a szokásod, ez nagyon kedves gesztus, amelyet a személyzet határozottan értékel!”

Te le szoktad húzni az ágyneműt a szállodában?

Mielőtt szállodai szobát foglalsz, ezt a három kérdést kötelező feltenned.

(Forrás: Independent, képek: Getty Images)

 

szálloda | etikett | ágynemű | szoba

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom