Erzsébet királynő palotájából föld alatti alagút vezet egy közeli Martini-bárhoz

Anglia királynőjének lenni számos előnnyel jár – és egy új pletyka szerint a sorban szerepel egy föld alatti alagút is, amely II. Erzsébet egyik palotájából London talán legcsodálatosabb koktélbárjába vezet.

Richard Eden, a Daily Mail brit lap királyi családdal foglalkozó szerkesztője nemrégiben a Twitteren tett közzé egy meglehetősen érdekes bejegyzést Eugénia hercegnő férjével, Jack Brooksbankkel folytatott beszélgetéséről.

Brooksbank azt állította, van egy alagút a Szent Jakab palota és a Dukes Hotel bárja között, ahová így a királyi család tagjai bármikor diszkréten besétálhatnak egy tizenhét fontos Martinira.

Ugyan a Szent Jakab palota nem volt hivatalos királyi rezidencia azóta, hogy Viktória királynő a Buckingham Palotába költözött a 19. században, ma is napi használatban van. Úgy tudni, irodaként és ünnepélyes események helyszíneként kap feladatot.

Arról azonban már nem szólnak a pletykák, hogy milyen gyakran haladnak át a királyi család tagjai ezen a titkos alagúton.

A Martini egy viszonylag könnyen elkészíthető koktél, amit otthoni körülmények között is előállíthatunk. Összeállításunkban pedig további olyan receptek is megtalálhatók, amelyek fejedelmi italok lehetnek egy hosszú nap után.

(Forrás: Food & Wine, fotók: Getty Images)

II. Erzsébet | királynő | london | palota | szent jakab palota

FOLYTASD EZZEL

Ezzel az egyetlen trükkel mindig tökéletes lesz a tükörtojás

Ennyi kávét érdemes inni egy nap és ennyi csésze számít már soknak

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram