Hatalmas elismerésben részesült a Szilágyi Áronról szóló film

Megkapta a sportfilmek Oscarját.

A milánói Palazzo Lombardiában tartották a 40. FICTS Nemzetközi Sportfilm Fesztivált, melyen fődíjat nyert Muhi András Pires dokumentumfilmje, a Szilágyi Áron kardvívóról szóló Egy mindenkértírja a HVG.

A fesztiválon azokat a filmeket díjazzák, amelyek a sportkultúrát és az olimpiai értékeket népszerűsítik.

Az Egy mindenkiért 2016-2021 között készült,

és Szilágyi Áronnak a tokiói olimpiára történő felkészülését követte végig.

A december elsején megjelenő 10. Roadster magazinban lesz majd egy nagyinterjúnk a háromszoros olimpiai bajnok sportolóval, nagyon érdemes lesz elolvasni.

(Forrás: HVG, fotók: Oleg Borisuk, Getty Images)

díj | fesztivál | dokumentumfilm | Szilágyi Áron | muhi andrás pires

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom