Budapest az év utolsó napján különösen izgalmas és lüktető lesz. Gasztronómiai élmények, felejthetetlen programok, hajnalig tartó bulizás várja a szilveszterezőket. Körképünkben összegyűjtöttük a legjobb lehetőségeket.
KIOSK
A KIOSK szilveszteri partijának a szokásoknak megfelelően megadják a módját, nem spórolnak a jókedvvel és a buborékokkal sem. Az eseményre kizárólag jegyvásárlás ellenében lehet belépni, a jegyek "Dinner & Party", "Dinner", "Dinner & Party Box", "Party" kategóriában vásárolhatók meg. A svédasztalos vacsorán az olasz-magyar ízek köszönnek vissza, az italkínálatban csapolt sör, borok, alkoholmentes italok és remek koktélok is megtalálhatók majd.
St. Andrea Restaurant
Az év utolsó napján a hagyományokhoz hűen hamar kinyit a St. Andrea Restaurant: déltől egészen este tíz óráig várja a vendégeket a laza, egyszerű és szép ünnepre. A tervük az idei szilveszterre így hangzik: beszélgessünk, koccintsunk, ebédeljünk, koccintsunk megint, vacsorázunk és élvezzük az ünnepi ízeket, színeket és fényeket az év utolsó napján is.
Szilveszterkor a St. Andrea Borászat bámulatos borait pezsgőit déltől Lizsicsár Miklós és csapata szervírozza, Kollár Endre séf örömfőzésében pedig déltől este tízig kínálja az év közönségkedvenc fogásait. A szilveszteri à la carte menüben helyet kap a kacsamáj mousse, a bajai halászlé, a töltött káposzta és az angus marhanyak pörkölt is.
DNB Budapest
Ötfogásos újévi vacsorával, pezsgővel, fantasztikus borpárosításokkal korlátlan üdítőital-fogyasztással, élő zenével és Dj-vel készül a szilveszterre a DNB Budapest.
SALT Budapest
A SALT tizenöt fogásos degusztációs menüvel, és exkluzív pezsgősorral várja a vendégeket szilveszter napján. A három órás vacsora során a figyelemre méltó menüsor mellé nyolc tételből álló pezsgősort is kóstolhatnak a Michelin-csillagos óvébúcsúztatóra érkezők. Jó hír, hogy a menü elérhető vegetáriánus és vegán verzióban is előzetes jelzést követően.
Párisi Passage Restaurant
Fantasztikus hangulat, ínycsiklandó fogások, széles ital- és champagne kínálat, valamint a Vasovski Live zenekar várja a szilveszterezőket a Párisi Passage Restaurantba. Az újévi fogások között libamáj brulée, fésűkagyló, szerencsehozó lencsekrémleves, doveri lepényhal, Rib Eye Steak, csokoládé fondant és birsalmás panna cotta is megtalálható.
SOLID
Felejthetetlen szilveszterre készül a SOLID is. A különleges kistányéros menühöz és a főételhez a legjobb nemzetközi borokat társították. A vacsora két időpontban, este hétkor vagy este kilenckor kezdődik.
Laurel

Az év utolsó napján a Laurel menüsorát egy külön erre az alkalomra összeállított champagne-párosítással kísérik. A tízfogásos vacsoraélmény során két különböző kóstolómenü választására van lehetőség. Ezek közül az egyik teljesen vegán, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. A séfmenü snackekkel kezdődik, melyet házi kovászos kenyér és tökmagos vaj követ. Ezt követően tokhalat, zöldalmás csicsókát, hurkát, balatoni sajtot, bundáskalácsot is kóstolhatnak a vendégek. A menüben helyet kapott a harcsapaprikás és a szarvasgerinc. Lesz még homoktövises, mézes gríz, mákos, vaníliás kumkvat és petit fours is.
Leo Bistro
A Hotel Clark földszintjén négyfogásos vacsorával, saját Sauska pezsgővel és kreatív koktélokkal vár a Leo Bistro szilveszterkor. Csodás kilátásban gyönyörködhetnek a vendégek, újra és újra szerelembe eshetnek a Lánchíddal, miközben az igazi budai vendéglátás barátságos hangulatával, lezser eleganciájával és nagyvilági kényelmével élvezhetik az év utolsó napját is. A részletekért a bistro.reservation@leobudapest.hu e-mail címre kell írni.
Matlid Palota - Spago
A nagycirkusz csillogó világával, ragyogó fényekkel, tündöklő dekorációkkal és örömtől szikrázó hangulattal készül a Matild Palota az év utolsó éjjelére is. A Spago szilveszteri menüje olyan különlegességeket vonultat fel, mint a raw bar válogatás, a hízott kacsamáj terrine, a konfitált kacsa ravioli, a vajjal sült szarvasgerinc, vagy a serpenyőben sült ördöghal, desszertként pedig akár erdei gyümölcsös pavlovát is választhatunk szeder szorbéval és thai bazsalikommal.
Matild Palota - Matild Café & Cabaret
Aki nem csak az ízlelőbimbóit szeretné kényeztetni ezen az estén, az a Matild Café & Cabaret-ban vehet részt a Cirque du Matild: Szilveszteri Cabaret Show & Gálavacsorán, ahol egy éjszakára újra elénk tárul a revük csillogó világa. Sztárfellépő Nyári Károly virtuóz zongoraművész és énekes lányai, Nyári Alíz és Nyári Edit lesznek. Az este fénypontja pedig a Magyar Állami Cirkusz világszínvonalú akrobata művészei által bemutatott páratlan műsor.
Matild Palota - The Duchess Rooftop Bar
Igazi szilveszteri látványosságot ígér a szálloda tetőteraszán lévő The Duchess Rooftop Bár is, fülledt ritmusokkal és hipnotikus kilátással, ahol Budapest szinte összes éjféli tűzijátékát élőben csodálhatják meg a látogatók egy ízletes koktél mellett.
Kempinski - ÉS Bisztró
Elegáns és stílusos négyfogásos vacsora várja a szilveszterezőket az ÉS Bisztróban, ahol a különleges gasztroutazásra élőzene kísér mindenkit. A menüben Amuse Bouche, fésűkagyló ceviche, szarvasgombás-parmezános rizottó, tengeri süllő található, de megkóstolható a lassú tűzön sült őzkaraj,
Kempinski - The Living Room
A luxus fényűzően elegáns világa vár mindenkit a The Living Room Szilveszteri Champagne Szalonjában. A menüsort osztriga nyitja, de nem lesz hiány kékuszonyú tonhal tatárból, és sevruga tokhal kaviárból sem. Kóstolhatunk sáfrányos raviolit, wagyu rostélyost, tonkababos csokoládé glóriát is. A hatfogásos vacsora éjfélig korlátlan Taittinger pezsgőfogyasztást ígér és belépést a Blue Fox The Bar szilveszteri partijára.
Kempinski - Blue Fox The Bar
Az éjszaka igazi partihangulatot ígér élőzenével, tánccal, jó társasággal és sok-sok vidámsággal. Csupa öröm, remény és ragyogás vár mindazokra, akik pezsgővel a kezükben itt számolnak vissza éjfélig. További részletek a Kempinski szilveszteri eseményeiről ide kattintva olvashatók el.
(Fotók: Hivatalos oldalak)
budapest | szálloda | újév | hotel | étterem | vendéglátóhely
5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!