Sztárcoach ad válaszokat munkával kapcsolatos kérdésekre a Brain Bar Career Nighton

Vajon a Z generáció tényleg startupoknál dolgozna szívesen? A multik teljesen kifulladtak a pályakezdők szemében? Tényleg a home office jelenti a jövőt? Miben különböznek az Y és Z generáció munkavállalási preferenciái?

A fenti kérdések mellett további érdekességeket tudhatunk meg a sztár coach és világhírű író, Adam Smiley Poswolsky előadásából. A pozitív életszemléletéről ismert millenial-szakértő nemcsak a generációs változások kapcsán osztja meg gondolatait könyveiben, de globális vállalatokat és brandeket is segít abban, hogy megfelelő lépéseket tegyenek az általános kiégés ellen és a kiegyensúlyozott munkavégzés érdekében.

Az Y és Z generáció hazai igényeiről, elvárásairól és preferenciáiról még érdekesség kiderül egy kerekasztal-beszélgetés keretében, ahol a két korosztály véleményvezérei beszélgetnek majd egymással: Döbrösi Laura színésznő, Istenes Bence műsorvezető és Marsalkó Dávid énekes.

Az este folyamán lehull a lepel a Brain Bar 2020 első fellépőiről, és elárulnak pár izgalmas infót Európa legnagyobb jövőfesztiváljával kapcsolatban!

Az Ötkertben tartandó rendezvény moderátora a korábbi Brain Bar rendezvényekről már jól ismert Andrew Hefler színész lesz. A november 27-én 19 órakor kezdődő Brain Bar Career Nighton a részvétel regisztrációhoz kötött, a jelentkezés viszont önmagában nem jogosít belépésre, a sikeres regisztrációról külön levélben értesítenek.

Ez is érdekelhet:

A jövő Budapesten hagyta lábnyomát – Ilyen volt az idei Brain Bar

A kétnapos eseményen több helyszínen összesen hatvanhárom előadó személyes történeteiből lehetett inspirálódni.

(Fotók: Brain Bar)

z generáció | Adam Smiley Poswolsky | brain bar | y generáció | előadás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom