Te is fociőrült vagy?

A focit nem lehet csak egy kicsit szeretni: vagy őrült módjára rajongsz egy csapatért, vagy sehogy. Focirajongónak lenni életforma, amit csakis azok érthetnek meg, akik szintén benne élnek ebben az őrületben.

 

Összetartozni, közösen átélni a mélységeket és a magasságokat, együtt örülni a sikereknek, együtt vészelni át a kudarcokat - ezeket az érzelmeket csak azok ismerik, akik álltak már ott a lelátón több ezer ember között, ugyanazt a mezt viselve. Ugye, ismerős az érzés? Meglehet, hogy sokszor a tévé képernyőjén keresztül lehet csak követni az eseményeket, de még ott is átjárja az embert a kellemes borzongás, az érzelmek nem maradnak benne a készülékben!

 

A meccs nélküli napok is tartogatnak izgalmakat

 

Nem csoda hát, hogy a meccs nélküli napokon űr támad benned, és sóvárogva keresed a kedvenc sportod híreit. Mostantól nem is kell túl nagy kutatómunka ahhoz, hogy minden fontos, érdekes vagy izgalmas történést megtalálj, hiszen a Hírek Ma foci híreit egy helyen megtalálod. Így bármikor, amikor úgy érzed, hogy némi focis életérzésre vágysz, elég csak ide kattintani, és máris felidéződik minden mérkőzés, minden kupa- és bajnoki döntő izgalma.

 

Sőt, nem csupán derengeni kezdenek majd a csodás élmények emlékképei, de értesülsz is a legfrissebb hírekről. Így az elsők között tudhatod meg, hogy egy-egy sztárjátékos hova igazolt, mennyiért, melyik edzőnek hosszabbították meg a szerződését, melyiknek nem.

 

Ha ez még nem lenne elég, akkor az országos válogatottakról is szerezhetsz információt, illetve mivel a foci mindent átitat, bizony értesülsz majd politikai és gazdasági hírekről is - kormányfők, diplomáciai döntések és reklámszerződések formájában.

 

A közösség ereje

 

Manapság sokan panaszkodnak arra, hogy nincs hova tartozni: az elidegenedés a harmadik évezred egyik legnagyobb kihívása, amivel minden embernek szembesülnie kell. A korábbi megtartó közösségek felbomlottak, újak vannak kialakulóban.

Így azoknak az embereknek, akik nincs családjuk, vagy akik nem olyan munkahelyen dolgoznak, ahol nagyszerű kollektíva állt össze, kiváló lehetőség lehet a szurkolás arra, hogy egy csoporthoz tartozzanak. A közös hétvégi programok mellett az ultrák általában nagyobb szerepet is vállalnak, és szinte elválaszthatatlan részei lesznek egy-egy klubcsapatnak.

 

A leglelkesebb szurkolói bázis mindig összetart, és akár meccsen kívül is találkozik egymással, így biztosítva azt, hogy a tagok jól érezzék magukat a bőrükben, és szeressenek ehhez a családhoz tartozni.

 

Van, aki nézi, van, aki csinálja

 

És van, akinek a gyermeke rajong annyira a futballért, hogy a kedvéért még akkor is beleássa magát az ember a témába, ha nem is feltétlenül fűlik hozzá a foga. Alig akad olyan fiú, sőt ma már egyre több lány is megtalálható a pályán, aki ne dédelgetne titkon vagy nem titkon karrierálmokat, így szülőként jó, ha a támogatásodat élvezi az utánpótlás generáció tagja.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom