A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

Mind mások vagyunk, de kevés kivétellel mindannyian szeretjük a kertet. Gyermekkorunk mindennapjaiban a természet mindenütt körülvett bennünket, felnőtt, városi emberként azonban egyre inkább érezzük a hiányát. A kerti pihenés feltölt, a növények, a természet közelsége, a szabad tér megsokszorozza a pihenésre szánt idő élményét, elemel a hétköznapokból valahová, ahol jó lenni. Tanuljuk meg hát újra értékelni a fák, a zöld jelenlétét a mindennapjainkban, térjünk vissza a kertbe, és hagyjuk, hogy inspiráljon, feltöltsön vagy épp segítsen elcsendesednünk!

Te mire használod a kerted, a teraszod? Pihenésre, kikapcsolódásra? Vagy alkotáshoz, bulikhoz? Különbözőek vagyunk, más és más igényekkel.

Soós Nóra festőművésznek ihletet ad a kertje...

Sárközi Ákosnak fontos, hogy a teraszon is profi módon főz­hessen...

Pataki Ági filmproducer-üzletember pedig a balatoni házában tud leginkább feltöltődni.

Mind mások, de mind szeretik a kertet – és most el is mesélik, miért!

A nyitóképen Sárközi Ákos profi nyári konyhája látható. A cikk elkészítésében együttműködő partnerünk volt a kerti élet elhivatott támogatója, a Tectona Grandis Kertberendezés.

tectona grandis | nagy sztori | kerti bútor | kültéri bútor | kert

FOLYTASD EZZEL

Csak ekkor lehet kipróbálni a Bang & Olufsen csúcsmodelljeit Magyarországon

Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Európa egyik legjobb és legújabb Kia-kereskedése is Budapesten van
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom