Nézegessünk buja festményeket, ezúttal a természetről!

Nemcsak a női idomokról szóló festmények lehetnek buják, hanem a zabolátlan, emberi kéz által érintetlen természeti képek is. Tomás Sánchez kubai festő például ilyen mesés dzsungelképekkel próbálja természetközelibbé tenni a belső tereket.

"Amikor festek, meditatív állapotba kerülök. Ez elvezet oda, hogy szinte egyesülök a természettel. És fordítva is igaz ez, maga a természet is kikapcsol és elcsendesít"

– mondja a művész, aki egyébként az érintetlen természet mellett egy olyan sorozatot is jegyez, ami a környezetszennyezésről, a hulladékfelhalmozásról szól.

A nyomasztó képek helyett azonban most nézegessük a legvadabb dzsungeleket, melyekben közös, hogy szinte majdnem mindegyik képen el van rejtve egyetlen alak. Egy ember, aki valami nagyon aprón, de feltűnik a fák tövében, a tavak partján. Hogy ez magát a művészt, vagy az emberi jelenlétet szimbolizálja, talány.

Lebilincselő kollekció!

Ez is érdekelhet:

Ezekről a drónfotókról nehéz elhinni, hogy ezen a bolygón készültek

Radisics Milán nevét már a világ legkülönbözőbb pontjain is kezdik megismerni. Miért? Elmeséljük!

(Fotók: Colossal, Tomás Sánchez) 

 

tomás sánchez | természet | kubai festő | meditáció | növényvilág

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom