Most pedig megmutatjuk a világ legjobb utazási fotóit!

A testközelbe került vadállatoktól a festői havas tájakig hihetetlen pillanatokat tartogatott a fotósoknak 2021.

2021-es év Travel Photographer Awards díjátadóján az első helyen Burrard-Lucas végzett, aki az "élő világ" kategóriába adta be pályázatát. A kép egy hihetetlenül jól időzített felvétel, amelyen egy leopárd látható, ahogy az éjszakai szavannán sétál. Ha közelebbről megnézzük egészen különleges a fénykép, hiszen

a leopárd testén belül tükröződik az éjszakai égbolt a csillagokkal.

A kép különlegessége, hogy nem Photoshoppal készült, nagyon is valóságos, eredeti fénykép, amelyet a brit fotós saját gyártású BeetleCam technológiája segítségével készített.

De nem ez az egyetlen magával ragadó fotó a Travel Photographer Awards mezőnyéből, hiszen a "táj és kalandok", az "emberek és történeteik" és a "zöld világ" kategóriáinak nyertesei között is számos lenyűgöző alkotás született.

Impresszionista havas táj

Fotó: Fortunato Gatto, www.tpoty.com

Kivételesen nyugodt vidéki táj

Fotó: Tevin Kim, www.tpoty.com

Sivatagi tükröződés

Fotó: Trevor Cole, www.tpoty.com

Közeli kép egy jeges grizzlyről

Fotó: Marko Dimitrijevic, www.tpoty.com

Varázslatos hegyi város

Fotó: Vladimir Karamazov, www.tpoty.com

Flamingó formáció

Fénykép: Jie Fischer, www.tpoty.com

Síelő a végtelen hegyoldalban

Fotó: Pally Learmond, www.tpoty.com

 

(Forrás: TimeOut)

fotóverseny | fénykép | verseny | travel photographer awards | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom