Bármikor kiegyeznénk egy észak-norvég nyárral

Különösen Tromsø partjainál, ahol a levegő kristálytiszta, a tenger nemkülönben, a nyugalomra pedig már jelzők sincsenek.

Norvégia szépsége már többször is kényszerített rövidebb szünetre a munkában, mentségünkre mondjuk, hogy utána kétszer akkora lendülettel folytattuk, amit előtte félbehagytunk. Most lehet, hogy négyszeres lesz a sebesség, mert a Tromsø és Lofoten partjainál készült videót alighanem kétszer is meg kell majd néznünk.

Tromsø már a sarkkör fölött fekszik, ezért csak a legforróbb nyári napokon éri el a hőmérséklet a 30 Celsius-fokot. Tökéletes hely tehát feltöltődni, kikapcsolni, ráadásul a bő hetvenezres városka regionális kulturális központ is, a belváros utcáin pedig százéves faházak között barangolhatunk – a legidősebb például 1789-es.

De pillanatnyilag egy métert sem mennénk, csak néznénk ezeket a hegyeket, ezt a tengert.

road trip | észak | utazás | norvégia | tenger

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom