Ezért a tutajszállodáért rajong fél Európa

A Vlotkamp egy nem mindennapi pop-up szálláshely, amelyet egy apró belga tavon alakítottak ki. Különlegessége, hogy csak csónakkal közelíthető meg, tökéletesen beleolvad a természetbe és megidézi minden gyerekkori álmunkat a vadkempingezésről.

Tobias Knockaert és Kika Merlin tervezőpáros maximális szintre emelte az alternatív szálláshelyek fogalmát akkor, amikor megalkotta a Vlotkamp-ot.

Az ötlet fő mozgatórugója az volt, hogy egy olyan helyet alakítsanak ki, amely a tó adottságaira épül és amely a koronavírus árnyékában is tökéletes biztonságot tud nyújtani a vendégek számára.

A tavon nyolc modulból álló szálláshelyet építettek ki, amelyekre olyan masszív sátrakat rögzítettek, amelyek tökéletesen ellenállnak a nyári viharoknak kis.

A sátrakon belül kétszemélyes, kör alakú matracot helyeztek el, az építmény elé pedig kényelmes ülőkét és kis asztalt tettek, így egy pohár bor mellett a vendégek esténként kényelmesen gyönyörködhetnek a csillagokban.

A tervezők valóban mindenre gondoltak. A tutajok ugyanis a partról kerekes székkel is megközelíthetők, teljesen akadálymentesítettek.

Közben Jordan Ralph tervező kifejezetten a művészek számára alkotott meg egy nem mindennapi kabinházat annak érdekében, hogy az alkotók inspirációt meríthessenek és megélhessék kreativitásukat.

(Fotók: vlotkamp.be)

belgium | úszó | | szállás | utazás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom