Magyar irodára is lehet szavazni az egyik legfontosabb dizájnmagazin éves díjkiosztóján

Az URBA bejutott a Dezeen Awards 2022 shortlistre az Emerging Interior Design Studio of the Year kategóriában.

Kilencven országból több mint 5400 jelentkező indult a megmérettetésen, melyen az URBA egyike lett annak az összesen harmincegy irodának, amelyek közül a szakmai zsűri novemberben kiválasztja a nyertest.

Azonban nemcsak a zsűri, hanem az olvasók is letehetik a voksukat a szerintük érdemes feltörekvő projektekre és irodákra egészen október 10-ig.

Szavazni az alábbi linkre kattintva lehet, a közönségszavazás eredménye pedig október közepén válik publikussá (A szavazat leadása után az email címre érkező linken meg kell erősíteni a szavazási szándékot, különben a voks érvénytelen).

A budapesti és bécsi székhelyű belsőépítészeti stúdió kilenc építészből, belsőépítészből, és grafikusból áll, akik elsősorban az ingatlan-, vendéglátó- és szolgáltatóiparban dolgoznak.

A stúdiót "a felesleges dolgok megszüntetésének átalakító erejébe vetett hit" vezérli, legfőbb célja pedig, hogy személyre szabott dizájnelemeket tartalmazó kortárs tereket alkosson. Tervezési folyamatai során  együttműködik független alkotókkal és más építészstúdiókkal is – olvasható a hivatalos ismertetőben.

(Fotó: Dezeen, Matti Varga)

díj | szavazás | dizájn | magyar | URBA

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom