Újra sétálva lehet felfedezni Budapest titkait

Elsőként a Margitszigetet.

Végre ismét elindítják az Urban Jungle Budapest városiséta-sorozatát, ahol időről időre újabb rejtett zugait fedezhetjük fel együtt a városnak, és olyan sztorikat és ikonikus alakokat ismerhetünk meg, amiket és akiket eddig csak hírből, vagy még talán úgy sem ismertünk.

Az első útjuk június 12-én minden városlakó kedvenc helyszínére, a Margitszigetre visz, ami nemcsak IV. Béla király Margit nevű lányáról nevezetes, hanem a szigeten megtalálható fák és más növények szempontjából is izgalmas. A sétavezető, Kaszás Réka utánajárt a legizgalmasabb sztoriknak, amiket bárkinek szívesen elmesél, akinek van kedve részt venni ezen a szabadtéri, kis létszámos programon.

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

városi séta | séta | urban jungle | margitsziget

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom