Ez az ország a végsőkig kitart a maszk mellett

Még jó ideig nem szállhatunk fel semmire nélküle.

Az Egyesült Államokban ismét, ezúttal április 18-ig meghosszabbítják a maszkviselési kötelezettséget a repülőtereken, repülőgépeken, buszokon és vonatokon.

A Joe Biden elnök hivatalba lépésekor kiadott rendelet

2021 februárjában lépett hatályba,

és azóta többször meghosszabbították, legutóbb március 18-ig.

A Közlekedésbiztonsági Hivatal honlapján közzétett nyilatkozat szerint a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központ együttműködik a kormányzati ügynökségekkel, hogy megállapítsák, mikor és milyen körülmények között kell kötelezővé tenni a maszk használatát a közlekedési eszközökön. A szabály jelenleg a két éven felüli utasokra vonatkozik.

Eközben egyre több helyen törlik el a maszkot, ez a légitársaság, és több óceánjáró is így döntött.

(Forrás: lonelyplanet.com, képek: Getty Images)

usa | maszk | koronavírus | közlekedés

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom