Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Polly Dániel természetfotós művészi ambíciókkal rendelkezik, magasra tette a mércét, ám a Xiaomi 14 így is a segítségére tudott lenni az álmai megvalósításával. Az eszköz kiváló technikai lehetőségei jól támogatták az őszinte és látványos képek alkotása iránti céljait és elkötelezettségét. Nemrég a gyártóval közösen „Legendás alkotás” koncepcióval egy új fotós projektet hoztak létre. Milyen lett a végeredmény? Mutatjuk.

Polly Dániel számára a fotózás nemcsak munka, hanem egy utazás is a világ különböző tájaira, ahova az ottani emberek, kultúrák és történetek ábrázolásával kalauzolja el a nézőket.

Ebben a Xiaomi 14 volt a segítségére a „Legendás alkotás” című projekt során, mint egy művészi eszköz, amely három kamerarendszerével, 14 mm és 75 mm közötti fókusztartománnyal, és egy Leica Summilux főobjektívvel kiemelkedő képminőséget biztosít.

Ezek a technikai jellemzők lehetővé tették számára, hogy minden apró részletet élesen beállítson, míg a széles látószögű lencse segítségével szélesebb kontextusban ábrázolja témáit.

Végül az ultraszéles lencse különösen hasznosnak bizonyult a hétköznapi, mégis jelentőségteljes pillanatok rögzítésében.

Daninak az egyes fotókhoz használt beállításait a galériában mutatjuk!

Dániel számára a „Legendás alkotás” több mint marketing szlogen; ez egy ígéret az időtlen és inspiráló történetek megteremtésére. A Xiaomi 14 gyorstöltési képessége – HyperCharge technológiával – biztosította, hogy Dániel ne maradjon le egyetlen inspiráló momentumról sem. A projekt során készült Sári család fotósorozatával Dániel a vidéki élet békéjét és természettel való harmóniáját örökítette meg.

Ezek a képek nem csupán vizuális élményt nyújtanak, hanem mélyebb üzenetekkel is bírnak, mint a fenntarthatóság és az emberi kapcsolatok jelentősége.

Az elegáns, minimalista kialakítású telefon, amely Jade Green, White és Black színekben érhető el, tökéletesen illeszkedik Dániel művészeti folyamataihoz és esztétikájához. Így a Xiaomi 14 nemcsak eszköz, hanem társ is útján, amellyel az élet kisebb, ám jelentős szépségeit örökíti meg és osztja meg világszerte.

A dinamikus fényérzékelőnek köszönhetően Dániel a legkülönbözőbb környezeti feltételek mellett is tökéletes felvételeket készíthet, legyen szó napfényes tájakról vagy árnyékos erdei helyekről. A készülék pontossága alapvető Dániel számára, hiszen célja a valósághű ábrázolás.

A fotós azt vallja, hogy a vizuális művészet erejével képes felhívni a figyelmet társadalmi kérdésekre, ezzel ünnepelve az élet mindennapi pillanatait, miközben a kevésbé ismert témák előtérbe helyezését is szorgalmazza. Ez a felfogás összecseng a Xiaomi által képviselt elkötelezettséggel, amely nem csupán a technológiai innovációra, hanem az érzelmek és gondolatok közvetítésére is törekszik, létrehozva ezzel egy valóban legendás művészeti projektet.

fotózás | xiaomi 14 | Polly Dániel | természetfotó | xiaomi

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom