Váratlan helyszíneken bukkant fel 2019 színe

A Pantone Color nemrég nevezte meg az év színét, az Élő Korallt (Living Coral), a 16-1546 kódjelű szín pedig máris felbukkant néhány épületen.

Élénk és életigenlő narancs, kis arany felhanggal – ilyennek festette le a Living Coralt az amerikai cég, amely megteremtette a nyomda- és grafikai ipar, valamint a divat számára a nemzetközi színrendszereket, és minden évben megválasztja a következő év színét.

Színekről viszont nem írni kell, inkább megmutatni őket, és már lehet is, ugyanis némi meglepetésre nem holmi kis felületeken bukkant fel az új kedvenc, hanem egyenesen épületek homlokzatán.

A Plural Pharmacy központja, Coimbra, Portugália
Lakóépület Spanyolországban / Közösségi ház Kínában / Óceanárium Franciaországban
A Rózsaszín Zebra az indiai Kanpurban
Casa das Histórias, Portugália / Bauhaus Múzeum, Kína

Élvezzük ki e pillanatokat, mert hát ki emlékszik már 2018 színére, a 18-3838-as kódszámú Ultra Violetre?

Pantone | színek | Living Coral | építészet | Élő Korall

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom