Így lesz olasz csúcsdizájn életérzés a konyhádban!

Budapest szívében, a Kertész utcában nyílt meg három szinten, ötszáz négyzetméteren Olaszország elsőszámú konyhabútorgyártójának, a pazar anyag- és színkombinációiról azonnal felismerhető Veneta Cucine showroomja, mely nem csupán a szűk felső rétegnek kínál elképesztően stílusos és minden ízében olasz konyhai megoldásokat. Megmutatjuk, milyen közelről!

Az olasz dizájn és az olasz gasztronómia is olyan világhírű fogalmak, amelyekben a tradíció és az innováció minőségi kivitelezéssel és alapanyagokkal párosul. A konyhabútorok a két terület fúzióját képviselik: olyan dizájndarabok, amelyek teret biztosítanak az ételek művészetének, hozzájárulva a főzés és étkezés otthonos atmoszférájához. Nem meglepő, hogy az olaszok a konyhadizájnban is élen járnak.

A Veneta Cucine története 1967-ben kezdődött Treviso tartományban, a prosecco és a tiramisu otthonában. Az elmúlt évtizedekben aztán a helyi, családi vállalkozás világszinten meghatározó, nyolcszáz alkalmazottat foglalkoztató, multinacionális vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

A Kertész utcai bemutatóterem nemcsak az olasz dizájn új hazai fellegvára, hanem az ország legnagyobb konyha showroomja lett egyben. Az impozáns, három szintes, 550 négyzetméteren elterülő helyszínen tíz ikonikus konyharendszer és negyven modell alkotja a nem mindennapi választékot. A konyha elemek öt különböző struktúrára épülnek, és háromszáz szín- és anyagkombinációban érhetők el. A választott bútorok így valóban a személyes igényekhez és ízléshez tudnak igazodni.

Nézd meg, milyen testközelből!

Veneta Cucine | dizájn | Solinfo Group | konyha

FOLYTASD EZZEL

A kertem, a házam, az otthonom – érezd benne jól magad

A magyar ital, amivel kompromisszumok nélkül tehetsz sokat az egészségedért

Rendeld meg a Roadster magazin 16. számát!

Itt van a nyár, ami már önmagában remek hír, de azzal tudjuk fokozni a hangulatot, hogy a napokban megjelenik a Roadster magazin legújabb száma is. Mit találunk benne? Ellátogatunk az Azori-szigetekre, Dubajba és megnézzük Isztambul egyik legenergikusabb kerületét, Beyoğlut. Találkozunk a világhírű brit dizájnerrel, Tom Dixonnal, kifaggatjuk az ikonikus fotós, Slim Aarons hagyatékát őrző Getty Images igazgatóját, és Bott Frigyes meghívására Európa legjobb sommelier-jeivel végigkóstoljuk a régió legérdekesebb furmintjait. Elmerülünk a független kiadású zine-ek színes és hangos világába, meglátogatjuk a Tisza Cipő főhadiszállását, megtapintjuk, mit tudnak az ukrán-Kárpátokból érkező kéziszövésű szőnyegek, egy MV Agusta nyergében pedig végigmotorozzuk Szardínia vadregényes hegyeit. Ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá! A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat és a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram