Verhetetlen, több mint 2500 képes kollekciót publikált a Google Earth

A Google Earth és/vagy Street View nézegetése kissé addiktív elfoglaltság. A techóriás nemrég egy több mint kétezer-ötszáz fotóból álló, művészi szempontból is jelentős válogatással állt elő, és tett mindenki számára elérhetővé. 

Ha már unjuk a számítógép alapértelmezett háttérképeit és pihentetőit, akkor is a segítségünkre lehet a publikált Earth View-kollekció, hiszen egészen szép felbontásban letölthetjük őket, egy Chrome-bővítmény segítségével pedig minden új lap nyitásakor egy véletlenszerű kép jelenik meg.

A következő lehetőség, hogy csak szimplán vizuális gyönyör reményében lapozgatunk a random válogatott képek között, esetleg térképnek megfelelően közelítünk rá valamelyik kontinensre, országra, tájegységre.

Elképesztően gyönyörű képeket találunk, melyek rácáfolnak minden képzeletünkre. Esztétikum, tudomány, geológia ölel egymásba, és mutatja a Föld legváltozatosabb arcait.

Ez is érdekelhet:

Olyan képeket készített egy magyar fotós Izland folyóiról, mintha festmények lennének

A többségében kék és sárga színekkel domináló alkotásokon valójában folyókat látunk.

(Fotók: Google Earthview) 

művészi képek | föld | 4k | fotók | google earth

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom