Hivatalos: ezek a világ legjobb iskolái 2024-ben

Elkészült a világ legjobb magánintézményeinek rangsora, benne kutyás iskolával és Szingapúr legrégebbi oktatási helyével.

Nemrég jelent meg a világ legjobb magániskoláinak új rangsora. A Spear ötszáz oktatási intézményt mért fel. A vizsgálat eredményei szerint London különösen jól teljesített idén, olyan neves intézmények, mint

a Harrow és a Westminster is bekerült a legjobb ötszáz közé.

De Európa más országát is elismerték magániskolái miatt. Az intézmények közül kiemelkedett a németországi Schule Schloss Salem, ahol a diákok aktívan hozzájárulnak helyi közösségek életéhez. A lisszaboni St Julian's a nemzetközi családok körében népszerű,

az oktatási tevékenységben pedig még az igazgató kutyája is részt vesz napi szinten.

A svájci iskolák olyannyira nagyszerűek, hogy saját kategóriát is kaptak a rangsorban. Az egyik legfényesebben ragyogó csillagnak pedig a Genfi-tóra néző Brillantmont nemzetközi iskola bizonyult.

Nem panaszkodhat magánintézményeire Ázsia csendes-óceáni térsége sem, ahonnan huszonhat iskola is bekerült a legjobb ötszáz közé. A helyek közül kiemelhető a Raffles Institution, amely Szingapúr egyik legrégebbi iskolája. A top ötszázba a Közel-Keletről tizennyolc iskola került be, köztük a Doha College és a Repton School Dubai.

(Forrás: TimeOut, fotók: Getty)

iskola | toplista | magániskola | rangsor

FOLYTASD EZZEL

A Duna válasza a rooftop bárokra a Szabadság és az Erzsébet hidak ölelésében

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom