Egy hónap múlva ilyenkor már Budapesten kóstolhatók a legjobb whisky-k

Ahogyan azt már megszokhattuk, október közepe-vége – általában – nemcsak lehűlést hoz, hanem ilyentájt Budapestre érkeznek legtrendibb italok is.

A következő hónap derekára, egészen pontosan 26-ára és 27-ére írták ki a prémiumpárlatok rajongóinak fő itthoni eseményét, avagy a komoly hagyományokat felmutató Whisky Show-t. Idén számos újdonsággal.

Ez már a tizenharmadik párlatünnep lesz, a helyszín pedig maradt a budapesti Millenáris, ahol két napon át az armagnactól a ginen és rumon át a whisky-ig tengernyi italkülönlegességet lehet megismerni és megkóstolni.

A Whisky Show köztudottan nem csupán az italszortimentje, hanem a hangulata miatt is egyedinek mondható, merthogy például skót dudások harsány megjelenése is feltűnést kelthet, és akkor még nem beszéltünk a változatos programról.

A Millenáris nagycsarnokában szokás szerint több helyszínen pörögnek az események: izgulhatunk a whiskykoktél-versenyen, műhelytitkokat tudhatunk meg a nemzetközileg is elismert előadóktól, lepárlómesterektől, márkamenedzserektől a Masterclassokon (avagy az ültetett kóstolókon) és az italstandokon. Idei újdonságként kétnapos bérlet is váltható.

Az elővételes jegy a készlet erejéig vásárolható, de természetesen a helyszínen is lesz értékesítés. Az elővételes vagy helyszíni standard jegyet vásárlóknak limitáltan lehetőségük van a helyszínen magasabb osztályú VIP-kategóriás jegyre váltani, illetve további kóstolókuponokat is lehet venni. A belépőjegy tartalmaz egy db kóstolópoharat (Whisky Show-logóval) és négy db, fejenként 500 forint értékű kóstolójegyet.

Ebben az évben is több gyártó lepárlómestere, márkanagykövete tart ültetett kóstolókat, amelyekre elővételben kaphatók jegyek a Tixa.hu-n, illetve majd a helyszínen. A szemináriumokon – egy informatív előadás keretében – több tételt lehet kóstolni. Aki ilyenen töri a fejét, figyeljen arra, hogy olyan kóstolóra váltson jegyet, amelyik napra a belépőjegye is szól.

 (Fotók: Whiskynet, a képek illusztrációk)

 

 

program | párlatok | prémium | ajánló | italkülönlegességek | whisky show

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően
Hirdetés