A nagy érdeklődésre való tekintettel újabb szurkolói gépet indít a foci Eb-re a Wizz Air

A Wizz Air bejelentette, hogy további járatokat indít a magyar futballválogatott szurkolói számára a Németországban tartott labdarúgó Európa-bajnokság Kölnben megrendezett mérkőzésére. A június 15-én Budapestről Kölnbe tartó különjáratának népszerűsége miatt a rajongóknak újabb járatokat tett elérhetővé a Wizz Air. Az érdeklődők továbbá Albániából, Ausztriából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból, Romániából és Szerbiából is közvetlenül utazhatnak a Wizz Air különjárataival az év egyik legizgalmasabb sporteseményére.

A légitársaság június 15-én és június 19-én tartandó mérkőzésekre Budapestről és Debrecenből is indít járatokat. Azok a focirajongók, akik a helyszínen szeretnének szurkolni a válogatottunknak valamelyik meccsen, a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül vásárolhatják meg jegyüket.

„Örülünk, hogy ennyire népszerűek a különjárataink a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A korábban bejelentett Budapest-Köln járatunkra már minden jegyet eladtunk, ezért erre az útvonalra még egy járatot megnyitunk a szurkolók előtt. Reméljük, az újonnan bejelentett különjáratunkkal még több rajongót repíthetünk ki Németországba, hogy személyesen szurkolhassanak a magyar válogatottnak” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

A Wizz Air újonnan indított, Magyarországot érintő különjáratai június 15-én 6:25-kor indulnak Budapestről Köln-Bonn-ba, míg vissza 21:05-kor szállnak fel. A jegyárak 59.990 forinttól kezdődnek.

(Forrás és fotók: Wizz Air)

európa-bajnokság | wizz air | köln | labdarúgás | foci

FOLYTASD EZZEL

Valódi legenda telefonnal: Polly Dániel és a Xiaomi 14 művészi projektje

Titkos helyek, amiket csak a hajósok ismernek Horvátországban

Rendeld meg a Roadster magazin 15. számát!

Nyakunkon a tavasz, és ami még jobb hír, itt a legújabb Roadster magazin is. Mit találunk benne? Találkozunk az amerikai képzőművésszel, Jim Denevannel, aki amellett, hogy land artban utazik, egy csodás rendezvényszervező céget is működtet, amely elképesztő helyeken szervez vacsorákat Kaliforniától kezdve Dél-Afrikán át Toszkánáig. Kifaggatjuk a kultikus Iditarod Trail Race kutyás szánhúzó verseny szervezőjét, a biennáléra készülő Nemes Márton festőművészt, megismerkedtünk a Friluftsliv filozófiával, Arnaud Montagard fotós révén megnézzük, milyen Amerika hátsó udvara, főzünk a 101 Bistróban, és a Totemism legújabb kollekcióját is szemügyre vesszük. ismét látványos, sok állomásos, 220 oldalas tripet alkottunk, szerintünk érdemes lesz benevezni rá. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram