Gyönyörűen ellentmondásos érzelmeket ébreszt a vidéki Amerika

Amikor amerikai úti célokban gondolkodunk, talán nem Wyoming jut eszünkbe először. Ennek a videónak a segítségével azonban oda is ellátogathatunk, ahová egyénként talán nem mennénk.

A képkockákon keresztül átélhetjük a vidéki Amerika hol melankolikus, hol romos, hol nyugalmas, hol felpörgött életérzését úton átvonuló bölényekkel, rodeózó farmerekkel és kikerekedett szarvasmarhákkal.

A legkisebb népességű állam első látásra az egyik legzordabb is. Területének nagy részét a Sziklás-hegység fedi le, ezen kívül pedig száraz síkságokat találunk ott. Nem csoda, hogy nem örvend kimondottan nagy népszerűségnek: az ország legkevesebb lakosú, és Alaszka után második legkisebb népsűrűségű állama maradt.

Aki azonban ott él vagy erre jár, megnézheti, hogyan élnek együtt a helyiek a természettel, az állatokkal, és maga is részesülhet ebből az élményből.

Így tett a Found Format videósa is, aki két hetet töltött Wyomingban a kutyájával és egy fényképezőgéppel. Mint írja, a film tisztelgés minden, gyönyörűen ellentmondásos érzelem előtt, amit az állam ébresztett benne.

Mindez nem azt jelenti, hogy Wyoming nélkülözné a luxust. Van, akinek a Sziklás-hegységre néző kilátás jelenti álmai netovábbját.

(Kép forrása: Unsplash)

Wyoming | video

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom