2500 dollárt érhet egy jól megkomponált építészeti fotó

Pillanatok alatt, egyetlen fotónak is el kell tudni mondania egy egész történetet. Idő nincs, ha valami nem annyira beszédes és esztétikus, már lépünk is tovább.

Ezen a gondolaton elindulva hirdetett fotópályázatot az Architizer. Neves zsűritagok választják majd ki azt a két fotóst – egy tanulót, és egy, oktatásban már nem részt vevő alkotót –, akiknek a legérzékletesebben sikerül reflektálniuk a fotópályázat kérdésére:

Sikerül elmesélni egyetlen kattintással egy nagyon erőteljes építészeti történetet?

Még nem hirdették meg az összes díjat és elismerést, az viszont biztos, hogy március 20-a a pályázat beküldési határideje, és a legjobb képek kétezer-ötszáz dollárt hozhatnak az alkotóknak.

Stílusbéli megkötés nincs, a világ minden pontján lévő épületről, épületrészletről, vagy akár városrészről is szólhat a fotó, a lényeg, hogy a művész kontextusba tudja helyezni, elmeséljen egy történetet. Így például nem árt, ha az épület mellett egy vagy több személy, használó, ott élő is szerepel a képen.

Ez is érdekelhet:

Ismét költözik az arany tojás szauna – Májusig Svédországban lehet kipróbálni

A napelemmel működő svéd környezetvédelmi projekt az Icehotel 365 szomszédságában kap ideiglenes lakcímet.

 

nyeremény | épületfotózás | építészet | fotópályázat | fotózás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom