Olyan dolgokat próbálhatunk ki az Airbnb jóvoltából, amik eddig eszünkbe se jutottak

2016-os indulása óta az élményszerzés egyik fő isnpirációforrása az Airbnb Experiences. A koronavírus-járvány azonban behúzta a kéziféket, ám az Airbnb nem kapcsolt vissza, hanem váltott – online üzemmódra.

Beindította az Online Experiences-t, ami a virtuális utazások mellett olykor egészen különleges helyzetekbe is kever, plusz némi jövedelemforrást biztosít a bajba jutott szolgáltatóipar egyes szereplőinek.

A házigazdákkal összefogva ugyanis átültette az élményeket az internetre, hogy legalább képernyőn keresztül kaphassunk új ingereket, és tovább működhessenek bizonyos szolgáltatások.

Ennek eredményeként számos olyan dolgot próbálhatunk ki virtuálisan, amelyekre eddig nem feltétlenül volt lehetőség. Mert hát valljuk be, ritkán jutott eszünkbe, hogy egyórás meditációra csatlakozzunk japán buddhista szerzetesekhez, meglátogassuk a csernobili katasztrófa helyszínén élő kutyákat, közösen főzzünk egy marokkói családdal, bűvésztrükköket tanuljunk, vagy mondjuk tíz dollárért minden részletre kiterjedő tudást kapjunk egy New York közelében élő kecskefarm kedvenceiről.

Ez még nem minden: itt kávés mesterkurzust végezhetünk egy mexikói sztárbaristával, ide kattintva bartender-ismereteket lehet szerezni, errefelé pedig Yorkshire-ben, Londonban, Leedsben, Rióban és Konában tehetünk biciklitúrát egy olimpikonnal.

Az Airbnb Experiences tehát nem csupán kiszakít egy időre a szürke hétköznapokból, hanem esélyt is ad néhány vállalkozásnak a túlélésre.

Ez is érdekelhet:

Szorongást csökkentő, valóságból kizökkentő, szívmelengető akciótervünk

A mi akciótervünk segít az egyedül töltött vagy szorongós napokon. Nekünk bevált.

(Fotók: Unsplash)

online | kurzus | bártender | túra | Virtuális

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom