Izgalmas koktélok és prémium párlatok Budapest legnagyobb bárkulturális rendezvényén

A 2023-as év sem telhet el Bar Show nélkül. Május 21-én viszont új helyen tartják meg az eseményt.

A helyszín ezúttal a Millenáris B csarnoka lesz, a program 13 órától 20 óráig tart.

A hatezer forintba kerülő jegyár tartalmaz négy darab ötszáz forint értékű italkupont és egy kiállítói térképet programmal, amelyeket a helyszínen, a belépést követően kap kézhez a látogató.

Ha a kóstolójegyek elfogynak, a helyszínen a kijelölt pontokon újakat lehet vásárolni ötszáz forintos darabáron.

A rendezvény programja:
  • Több tucat standnál minőségi párlatok és koktélok kóstolása
  • Masterclassok (ültetett kóstolók – whisky, rum, gin, stb.)
  • Nyílt előadások (szakemberektől lehet tanulni az italokról)
  • Flair és Koktél Magyar Bajnokság döntő és ünnepélyes díjátadó
Kóstolók

A világ számos szegletéből érkeznek az idei Bar Show-ra prémium italok, amelyekből eszelősen finom, kreatív koktélokat készítenek majd a standokon, de természetesen önmagukban is megkóstolhatók a kifinomult italok.

A változatos italfajták között lesz a whisky mellett rum, gin, vodka, tequila, cognac és más egyéb francia párlat is.

Szurkolj a versenyzőkért!

A Bar Show egyik kiemelt programja a Magyar Flair és Koktél Bajnokság döntője és az ünnepélyes díjátadó, ahol többek között az is megtudhatod, melyik lett a legjobb bár és ki a legjobb bartender.

A belépőjegyet 2023. május 14. 16:00-ig vagy a készlet erejéig lehet megvásárolni. Amennyiben a helyszínen még lesz jegyértékesítés, a jegy ára ott már emeltdíjas.

 

 

program | bar show | kóstoló | budapest | bártender | ajánló

FOLYTASD EZZEL

5 lélegzetelállító túraútvonal Európában, amin egyszer az életben végig kell menni

Manhattan lüktető energiáját mostantól bárki magán viselheti ennek az új kollekciónak köszönhetően

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa