Egy berlini klub meglepő ajánlatokkal kedveskedik támogatóinak

Berlin városa maga a pulzáló, kreatív energia, Európában talán a legintenzívebb klubéletet náluk találjuk. A koronavírus következtében a rendezvények elcsendesedtek, a híres/hírhedt német szórakozóhelyek is kényszerpihenőn vannak. Az egyik ikonikus klub most nagyon ötletes tervvel állt elő, amit akár a világ többi szórakozóhelyei is követhetnének. 

Aki az elmúlt években járt Berlinben, biztos, hogy elképedve figyelte a klubélet sokféleségét és sosem csillapodó lendületét. Még egy hétköznap este is, de főleg hétvégén telnek meg a táncos helyek: a Visionaere, a Berghain, a Watergate, a Sisyphos a Suicide Club. Az utóbbit éppen a hírhedt Warschauer-híd pillérénél találjuk, és több ezer bulit vezényelt már le a német fővárosban. A koronavírus őket is bezárásra kényszerítette, ahogy a világ szórakozóhelyei is hasonló sorsra jutottak.

Az étteremek házhoz szállításra álltak át, próbálják saját személyzetüket is integrálni a folyamatokba, vouchereket kínálnak, hogy megvásárlásukkal a törzsvendégek egy kis bevételhez juttassák őket, a mozik online vetítéseket tartanak, filmesek videómegosztón tartanak premiereket, hallani karanténszínházakról, workshopokról – sokan megfeledkeztek viszont az éjszakai szórakozóhelyekről, akik szintén mostoha helyzetben vannak, és kvázi tehetetlenek.

Egy percig sem csodáljuk, hogy épp a partikultúra Mekkájából, Berlinből jött az ötlet, hogy közösségileg segítsék a bulizók kedvenc klubjukat.

A Suicide Club (anno Suicide Circus) támogatói jegyeket kínál, a legkisebb összegtől (öt euró) a fajsúlyosabb ezerötszáz eurós opciókig, egészen szerteágazó ajánlatokkal.

Vásárolhatunk öt euróért virtuális pacsit, a klub falára felírt nevünket, tizenöt eurótól bakeliteket, harminc euróért pezsgőbónt, ötven euróért a klub grafikájával ellátott maszkokat, ám most jönnek csak az extrák. Száz euróért cserébe egy egész éven át vendéglistára kerülhetünk, sorban állás nélkül juthatunk be hozzájuk a velünk érkező plusz egy fővel, százötven euróért eladó a klub sokat látott diszkógömbje (ez a darab már elkelt!), kétszáz euróért örökös tagság jár (ugyanúgy plusz egy fővel) sorban állás nélkül az összes rendezvényükre, ötszáz euróért eladó volt, de már el is kelt a Suicide Club ikonikus trónszéke, ötszáz euróért hozzájuthatunk a pincében található privát mosdóhoz, ahova nincs sorban állás, és a szappan sem fogy ki soha.

Van ajánlat ezerötszáz euróért, melyért cserébe egy privát warm-up partit tartanak a törzsvendégnek, száz főre tervezve.

Remek ötletek, és úgy fest, működnek is: már több mint hatezer euró gyűlt össze a berlini klub támogatására.

A koronavírussal kapcsolatos korábbi cikkeink:

(Fotók: Unsplash)

klub | covid-19 | klubélet | koronavírus | suicide club

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom